Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Mezi screenshoty aplikace můžete skrolovat do stran, což by mělo fungovat i na mobilní verzi. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Další možností, jak stáhnout aplikaci, je použít QR kód. V mobilní verzi aplikaci stáhnete kliknutím na název aplikace. Velká ikona aplikace může mít v pravém dolním rohu umístěnou malou ikonku, která značí, že je aplikace dostupná i pro Apple Watch.

Remote
Prohlížejte si jakékoliv soubory z vašeho Macu, uložte je na vašem zařízení pro využití v offline režimu a snadno kopírujte soubory na Mac z jakékoliv aplikace. Potřebujete odeslat soubor na váš Mac, ale soubor je příliš velký, takže ho nemůžete odeslat emailem? Nebo si chcete pustit video, které máte na Macu, ale nechcete opouštět gauč či postel? Začněte video streamovat na iPhonu/iPadu. Využijte pohodlnou a užitečnou aplikaci Remote.

[appbox appstore id1095142462 oldprice=“3,99€“]

VeryPDF
VeryPDF PDF to Word je praktickou aplikací, která vám nabízí možnost převádět PDF soubory na Wordové dokumenty na vašem iPhonu a iPadu.

[appbox appstore id959436075 oldprice=“5,99€“]

Zentries
Zentries využije každý, kdo si chce zapisovat své nápady a myšlenky za pomocí prostého, krásného a elegantního deníku. Vaše zápisy jsou utříděny podle data a mohou být snadno sdíleny (jako jednotlivá stránka nebo jako celý deník).

[appbox appstore id653302264 oldprice=“1,99€“]

air radio
Air radio přináší rychlou a jednoduchou cestu, jak poslouchat tisíce rádiových stanic a dalších audio streamovacích služeb na vašem iPhonu, iPadu či iPodu Touch. Stáhněte si tuto aplikaci ještě dnes a prohlížejte si velké množství různých stanic. Rádia můžete třídit podle žánrů – hudba, povídání, sport a zábava. S air radio máte přístup k více než 30 000 rádiových stanic.

[appbox appstore id546375442 oldprice=“0,99€“]

Wireless Drive
Wireless Drive je jednoduchou a užitečnou aplikací, která převede vaše soubory mezi vaším iOS zařízením a počítačem, což funguje přes WiFi. Převádějte své soubory bez limitů. Aplikace podporuje všechny možné formáty.

[appbox appstore id569832333 oldprice=“7,99€“]

Black SMS
Aplikace Black SMS zašifruje vaše zprávy heslem a poté je ukryje do zakódované chat bubliny. Aplikace také nabízí možnost ukrývat soukromé zprávy i do obyčených sms zpráv. V této aplikaci můžete také posílat zašifrované fotografie. Rychlé, spolehlivé a především bezpečné – to je Black SMS.

[appbox appstore id448049263 oldprice=“0,99€“]

Night Vision
Rádi fotíte či natáčíte během večera či noci? S aplikací Night Vision budete mít úžasné výsledky. Aplikace vám umožní zachytit reálné fotky a videa s nejnižší luminozitou. Během focení či nahrávání videí můžete dynamicky měnit citlivost snímače, aby bylo dosaženo co nejlepších výsledků. Své výtvory můžete sdílet na Facebooku, Twitter i na Dropbox.

[appbox appstore id579986670 oldprice=“3,99€“]

Sero
Proveďte Sero skrze 60 náročných levelů v této minimalistické atmosférické puzzle hře. Manipulujte kousíčky vaším prstem a vypusťte Sero do krajiny a sami uvidíte výsledky. Dokončete každou kapitolu, abyste odemkli tajemství dobrodružné cesty. Sero nabízí barevnou a minimalistickou grafiku s melodickými zvukovými efekty, které vás uvedou do zajímavého dobrodružství.

[appbox appstore id1071674910 oldprice=“0,99€“]

8bitWar
8bitWar prověří vaše strategické a taktické myšlení. Najměte jednotky, umístěte je do strategických formací a porazte nepřátelskou armádu. 8bitWar nabízí 60 levelů a unikátní typy jednotek a příšer. Hra 8bitWar vám přináší možnost hrát proti vašemu příteli na stejném zařízení nebo online.

[appbox appstore id890932971 oldprice=“1,99€“]

Super Phantom Cat
Pokuste se nalézt cestu skrze různorodé světy za pomocí odkrývání ukrytých cest a sbírejte data, abyste mohli odemknout nové postavy. Pán White neustále přemýšlí nad tím, jak musí být úžasné být Phantom Cat. White měl tyto myšlenky jako malý chlapec, když byl zachráněn právě Phantom cat. A jednou v noci se mu znovu ukáže Phantom cat a řekne mu, že pokud chce být Phantom Cat, tak musí nasbírat dostatek dat, aby se mohl proměnit. Vstupte tedy do dobrodružství, sbírejte data, staňte se hrdinou a zachraňte svět.

[appbox appstore id1041873285 oldprice=“1,99€“]

 

Dnes nejčtenější

.