Zavřít reklamu

iPhone 7 Blue iconZa poslední měsíce jsme viděli spoustu úniků iPhonu 7 a většinou, až na výjimky, šlo jen o makety od čínských výrobců, kteří je vytvořili na základě úniků nebo plánů pro výrobce obalů. Dnes tu ale máme něco trochu jiného. Uživatel The Malignant (což je mimochodem ten samý, co dnes ráno prozradil, že iPhone 7 by měl nabídnou funkci rychlého nabíjení) totiž zveřejnil fotografie prototypu 5,5palcového iPhonu 7, a to dokonce i s iOS 10.

Nejzajímavější ale na uniklém prototypu je, že je v nové barevné variantě, kterou jsme ještě neviděli, konkrétně v modré. Navíc The Malignant označil model jako iPhone 7 Pro, o kterém jsme také nejednou slyšeli. Je však otázkou, zda tento model bude představený po boku iPhonu 7 Plus či jej dokonce zcela nahradí, protože bude disponovat duálním fotoaparátem a větším pamětí RAM, než menší 4,7palcový model.

Kromě nového barevného provedení nás ale u prototypu nečeká žádné jiné překvapení. Nalezneme zde tradiční duální fotoaparát, přepracované pruhy pro antény a dokonce chybí i 3,5mm jack na spodní straně, kde jej nahrazují falešné otvory, které by se mohly jevit i jako druhý reproduktor, ale nemělo by tomu tak být. Alespoň podle posledních informací.

iPhone 7 Blue 2
iPhone 7 Blue 3
iPhone 7 Blue 4
iPhone 7 Blue 5
iPhone 7 Blue 6
iPhone 7 Blue 7
iPhone 7 Blue 8
iPhone 7 Blue 9

 

Dnes nejčtenější

.