Zavřít reklamu

ikona 9504835_largerV tomto článku vám pravidelně přinášíme výčet několika zajímavých OS X aplikací a her z Mac App Store a ze Steamu, které jsou v daný den zdarma nebo za výhodnou cenu. Naším cílem je vybrat ty nejzajímavější, které by vám mohly být k užitku. Mějte prosím na paměti, že se může kdykoliv stát, že aplikace opět sklouzne ke své původní ceně. Bohužel tuto skutečnost neovlivníme. Aplikaci získáte tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace.  Ke stáhnutí aplikace můžete také použít QR kód. Mezi screenshoty můžete skrolovat do stran. Pokud se vám náhled nezobrazuje správně, aktualizujte stránku.

Housekeeper
Tato aplikace slouží k organizaci vašeho domu, bytu a předmětů uvnitř. V každém domě/bytu můžete vytvořit jednotlivé místnosti jako obývací pokoj, jídelna, koupelna apod. Můžete také ovládat jednotlivé předměty, ke kterým můžete připojit obrázky, návody, výrobce, cenu a další. Housekeeper také obsahuje automatický výpočet celkové částky a další užitečné funkce.

[appbox appstore id792071025 oldprice=“4,99€“]

After Refocus
Super Refocus je skvělou aplikací, kterou by si rozhodně žádný fotograf-nadšenec neměl nechat ujít. Aplikace naprosto profesionálně zvládne zaostřit objekty na vašich fotografiích a zvýší intenzitu snímků. Lehce ohraničte oblast, na kterou chcete zaostřit a vytvořte neobyčejná díla. Samozřejmě aplikace umí mnohem víc než pouhé zaostření, je také komplexním fotoeditorem.

[appbox appstore id1016794110 oldprice=“9,99€“]

Orion Markup
Orion Markup vám umožní otevřít obrázky (včetně screenshotů) a přidávat na ně všechny poznámeky, vysvětliveky apod. (textové i grafické prvky apod.). Své výtvory můžete ukládat do PDF, JPEG a PNG formátů a snadno sdílet. S Orion Markup se pracuje rychle, efektivně a jednoduše.

[appbox appstore id1014671845 oldprice=“19,99€“]

 

iHomework 2
iHomework 2 je perfektním organizátorem pro každého studenta a umožní vám spravovat vaší školní práci. Díky iHomework 2 může organizovat své školní plány, takže všechny úkoly můžete stihnout v pravý čas. Lehce si vytvořte účet, abyste mohli svá data synchronizovat mezi Macem, iPhonem, iPadem i Apple Watch.

[appbox appstore id1099504835 oldprice=“4,99€“]

LEGO Harry Potter
Bitva začíná narůstat! Lord Voldemort se pomalu začíná dostávat do Bradavic a je zcela na vás, abyste ho dokázali zastavit. Nebojte se postavit Voldemortovi v tomto neuvěřitelném LEGO dobrodružství, které je zasazené do mudlovského a kouzelnického světa.

[appbox appstore id494565420 oldprice=“19,99€“]

The LEGO® Movie Videogame
Emmet Brickowski je průměrný a obyčejný dělník. Tedy byl, jelikož od té doby, co našel záhadný Piece of Resistance a byl omylem identifikovaný jako ,,Výjimečný“, který má zachránit svět z nepříznivého osudu. Spolu se svými novými kamarády Wyldstyle, Batman a princeznou Unikitty, se Emmet pustí do epického pátrání a snaží se svrhnout despotu Lorda Bussiness. Můžete si vybrat z 90 LEGO postav a pustit se do dobrodružství.

[appbox appstore id888374864 oldprice=“29,99€“]

Slevy her pro Mac na Steamu:

Batman: Arkham Asylum Game of the Year Edition
[appbox steam simple 35140 oldprice=“19,99€“]

Layers of Fear
[appbox steam simple 391720 oldprice=“19,99€“]

Angry Video Game Nerd II: ASSimilation
[appbox steam simple 409660 oldprice=“14,99€“]

Lost Lands: The Four Horsemen
[appbox steam simple 372940 oldprice=“6,99€“]

LEGO® Batman™3: Beyond Gotham
[appbox steam simple 313690 oldprice=“29,99€“]

Dnes nejčtenější

.