Zavřít reklamu

iOS 9.3.3 Pangu jailbreak iconJailbreak od týmu Pangu pro iOS 9.2 – iOS 9.3.3 je semi-tethered, což znamená, že po každém restartu přístroje musíte proces zopakovat. Pokud jste již jailbreak na svém iPhonu nebo iPadu provedli, ale rádi byste se vrátili k původnímu iOS kvůli problémům, kterým čelíte, pak je nejlepším řešením obnovit vaše zařízení na iOS 9.3.3 a tím jailbreak od Pangu odstranit. V tomto návodu si ukážeme, jak můžete jailbreak vašeho iPhonu, iPadu nebo iPodu Touch odstranit a zařízení bezpečně obnovit.

Upozornění: obnovení zařízení se systémem iOS smaže veškerý obsah a nastavení, takže se ujistěte, že máte kompletní zálohu vašeho zařízení. Nejlepší je použít zálohu, která byla provedena před jailbreakem, aby se zabránilo problémům při obnovení vašeho zařízení. V případě, že zálohu před jailbreakem nemáte, udělejte zálohu vašeho zařízení pomocí iTunes nebo iCloudu nyní před provedením níže uvedených kroků. Tým LSA neručí za případné poškození zařízení. Vše děláte na vlastní zodpovědnost.

Krok 1: Jděte na webovou stránku ipsw.me a stáhněte soubor s firmwarem iOS 9.3.3. Ujistěte se, že jste vybrali správný model vašeho zařízení, protože jsou firmware soubory pro každý model odlišné.

Krok 2: Na iPhonu, iPadu nebo iPodu Touch, jděte do Nastavení -> iCloud a vypněte Find My iPhone (Najít iPhone).

Krok 3: Připojte zařízení k počítači Mac nebo PC pomocí USB kabelu a spusťte iTunes.

Krok 4: Na stránce souhrnu vašeho zařízení držte klávesu Option (klávesa Shift na Windows) a zároveň klikněte na tlačítko Obnovit.

Krok 5: Vyskočí okno, kde budete muset najít cestu k souboru iOS 9.3.3, který jste stáhli v 1. kroku.

iTunes nyní začne obnovovat zařízení iOS 9.3.3 a vrátí ho do původního iOS. Všechny soubory spojeny s jailbreakem budou zcela odstraněny. Po obnovení se vám na vašem zařízení zobrazí uvítací obrazovka, na které ho můžete obnovit pomocí zálohy, kterou jste provedli před jailbreakem, respektive před provedením obnovení.

jailbreak ios 9-3-3 fb

Zdroj: iPhoneHacks

Dnes nejčtenější

.