Zavřít reklamu

Ceske Televizie Player iconDo App Store před pár dny zavítala skromná aplikace od mladého slovenského vývojáře, která jako první umí streamovat české i zahraniční televizní stanice. Aplikace je to opravdu hodně jednoduchá a neoplývá žádnou propracovanou grafikou, avšak svůj účel splňuje a vybrané televizní kanály skutečně dokáže bezproblémově přehrát přímo na iPhonu nebo iPadu.

Samotné spouštění programů je na první pohled trochu složitější, protože jeden by čekal, že zde najdete rovnou náhledy na samotné stanice, na které jen kliknete a přehrávání se spustí, ale není tomu tak. V aplikaci totiž jsou speciální odkazy, které si zkopírujete a vložíte je do konkrétního pole, které se nachází pod tlačítkem „Open“ v pravém horním rohu. Jakmile odkaz přidáte a potvrdíte jej, už se spustí samotný přehrávač.

Přehrávač je možné spustit i v režimu na šířku a dokonce nabízí i možnost měnit si jazyk audio stopy (pokud to film podporuje) nebo přidat titulky. Dále pak je možné pořídit pomocí tlačítka screenshot a . Zajímavé je, že při přehrávání si můžete stanici dokonce i pozastavit a pokud jí poté opět spustíte, začne se přehrávat přesně tam, kde jste skončili. Pozastavit přehrávání ale můžete u některých stanic opravdu jen na chviličku, ale u takové ČT 1 to je možné i na několik minut.

Ceske Televizie Player, jak se aplikace nazývá, se nemůže pochlubit žádným prvotřídním uživatelským rozhraním a ani několik funkcemi, ale na občasné sledování televizních stanic na iPhonu rozhodně poslouží dobře. Přehrávání se mi nikdy nezaseklo a vše jede plynule a to dokonce i na 4G. Na dlouhé sledování televize ve vlaku to však moc nebude, nebo jedině pro někoho, kdo má velký datový balíček.

Ceske Televizie Player podporuje prozatím tyto televizní stanice: ČT 1, ČT 2, ČT 24, ČT Sport,  Šlágt TV, Óčko, Óčko Gold, Prima ZOOM, Prima Love, TV Noe, Retro, Eurosport 1, Digisport 3, Nova Sport, Filmbox, Discovery Channel, Animal Planet, AXN, Spectrum. Prima COOL dorazí hned v dalším updatu za několik dnů a další stanice by se měly objevit v následujících updatech.

Aplikaci Ceske Televize Player si můžete stáhnout za 0,99€ (26 Kč) přímo odtud:
[appbox appstore id1130697705]

Dnes nejčtenější

.