Zavřít reklamu

ikona 981334_largerV tomto článku vám pravidelně přinášíme výčet několika zajímavých OS X aplikací a her z Mac App Store a ze Steamu, které jsou v daný den zdarma nebo za výhodnou cenu. Naším cílem je vybrat ty nejzajímavější, které by vám mohly být k užitku. Mějte prosím na paměti, že se může kdykoliv stát, že aplikace opět sklouzne ke své původní ceně. Bohužel tuto skutečnost neovlivníme. Aplikaci získáte tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace.  Ke stáhnutí aplikace můžete také použít QR kód. Mezi screenshoty můžete skrolovat do stran. Pokud se vám náhled nezobrazuje správně, aktualizujte stránku.

Folx GO+
Pokud hledáte výkonný nástroj, který vám pomůže spravovat a organizovat vaše stahování v úhledné formě, tak Folx GO+ by vám mohl pomoci. Aplikace nabízí přátelský přehled stahování a moderní uživatelské rozhraní. Sami si můžete nastavit nejvhodnější čas, aby stahování začalo nebo skončilo a mnoho dalšího.

[appbox appstore id823528286 oldprice=“9,99€“]

Screen Lights
Aplikace Screen Lights byla vytvořena pro všechny, kteří tráví v noci mnoho času před obrazovkou. Měli byste se snažit co nejvíce omezovat pohled do úsporného osvětlení před spaním. Pohled do modrého světla předtím než půjdete do postele významně ovlivňuje kvalitu vašeho spánku. Screen Lights změní barvu vaší obrazovky, takže začne redukovat množství modrého světla a pomůže vám usnout lépe.

[appbox appstore id954521521 oldprice=“5,99€“]

EverFont PRO
EverFont PRO je šikovným nástrojem pro všechny vývojáře a designéry, kteří si chtějí vyzkoušet všechny možné druhy písma a vybrat pro svou aplikaci to nejlepší. Z aplikace si můžete vybrané písmo nakopírovat například do mailu nebo vyexportovat do PDF.

[appbox appstore id586170998 oldprice=“9,99€“]

Tengami
Tengami je atmosférická adventura, která je vytvořená jako japonská rozkládací kniha. S touto hrou objevíte kouzlo skládacího světa. Vydejte se na uklidňující cestu skrze staré japonské pohádky, které byly přivedeny k životu za pomocí nápadných vizuálních efektů, unikátní hratelnosti a strašidelné hudby. V této hře zažijete temné lesy, opuštěné svatyně a klidné horské vodopády a budete se snažit odhalit tajemství stojící za osamělou umírající třešní.

[appbox appstore id942981334 oldprice=“9,99€“]

Slevy her pro Mac na Steamu:

Poly Bridge
[appbox steam simple 367450 oldprice=“11,99€“]

Chaos on Deponia
[appbox steam simple 220740 oldprice=“159,99€“]

The Last NightMary
[appbox steam simple 407300 oldprice=“3,99€“]

Caster
[appbox steam simple 29800 oldprice=“1,50€“]

9 Clues: The Secret of Serpent Creek
[appbox steam simple 284870 oldprice=“9,99€“]

Dnes nejčtenější

.