Zavřít reklamu

ikona 003290_largerPřipravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Mezi screenshoty aplikace můžete skrolovat do stran, což by mělo fungovat i na mobilu a aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Další možností, jak stáhnout aplikaci, je použít QR kód. Velká ikona aplikace může mít v pravém dolním rohu umístěnou malou ikonku, která značí, že je aplikace dostupná i pro Apple Watch.

YConvert
YConvert je tou nejrychlejší možností, jak konvertovat různé jednotky. YConvert konvertuje stovky různých jednotek v rozličných kategoriích, např. úhly, energie, sílu, délku, tlak, hmotnost, rychlost, teplotu, čas a mnoho dalšího. YConvert je velmi rychlou, přesnou a intuitivní aplikací. YConvert také obsahuje vestavěnou kalkulačku.

[appbox appstore id690172145 oldprice=“1,99€“]

Sketch Me!
Sketch Me! promění vaše fotografie v kreslený či komiksový obrázek během jednoho kliknutí. Aplikace nabízí 19 efektů a možnost sdílet s vašimi přáteli prostřednictvím Facebooku, Twitteru, Flickeru, Tumblru či emailu.

[appbox appstore id592986685 oldprice=“1,99€“]

Atomus
Atomus je vysoce komplexní, kinetický a interaktivní vizualizér. Tato aplikace byla vytvořena pro všechny osoby, které chtějí být kreativní nebo si potřebují vyčistit hlavu. Atomus je výborným elementem pro každého, kdo miluje ohňostroje, duhu, tornáda či světla a rád si hraje. První verze je pro iPhone, iPad a iPod Touch a druhá verze je pouze pro iPad.

[appbox appstore id707225884 oldprice=“0,99€“]

[appbox appstore id741515911 oldprice=“1,99€“]

Currency Converter
Currency Converter je užitečnou výkonnou aplikací, která se zaměřuje na převádění měny. Aplikace je snadno použitelná, rychlá a spolehlivá. Nabízí více než 150 světových měn.

[appbox appstore id501984287 oldprice=“1,99€“]

Instaflash
Hledáte vhodnou aplikaci na úpravu svých fotografií? Instaflash je fotoeditorem, který by vás mohl zaujmout. Umožní vám rychle a snadno vytvářet mistrovská díla. Aplikace vám dále přináší vyvážení bílé, možnost manipulace s kontrastem, ostrostí, saturací a další nezbytné editační nástroje.

[appbox appstore id888701288 oldprice=“4,99€“]

Shake!
Shake! je praktickou aplikací pro všechny outdoorové nadšence. Zatřeste svým iOS zařízením a rozsvítí se baterka, přejeďte po aplikaci a budete mít k dispozici kompas. Aplikace vám také zobrazí informace o aktuálním počasí v dané lokalitě. Shake! také nabízí informace o teplotě, tlaku, vlhkosti, rychlosti a směru větru, fáze Měsíce, čas do východu a západu Slunce a mnoho dalšího.

[appbox appstore id632334426 oldprice=“0,99€“]

Flight Unlimited Las Vegas
Flight Unlimited je skvělým leteckým simulátorem s pěknou grafikou. Užijte si létání nad Las Vegas v jednom z osmi unikátních letadel. Prozkoumávejte město v rámci několika různých misí, které jsou ve stylu GTA. Více než 130 čtverečních mílí města Las Vegas je vytvořeno v propracovaném detailu.

[appbox appstore id582844203 oldprice=“1,99€“]

Infinity Blade III
Infinity Blade III je hrou, kterou není třeba moc představovat, jedná se o poslední díl úspěšné trilogie, ve které dosáhnete epického rozluštění. Infinity Blade III je hra plná adrenalinu, akce, zápasů s meči, pěkné grafiky a strhujícího příběhu lásky, zrady a vykoupení. Dnes je také k dispozici první i druhý díl, takže rozhodně neváhejte. Využijte dnešní akce a stáhněte si do svých iOS zařízení tento dynamický 3D svět.

[appbox appstore id610003290 oldprice=“6,99€“]

[appbox appstore 447689011 oldprice=“6,99€“]

[appbox appstore id387428400 oldprice=“5,99€“]

 

Dnes nejčtenější

.