Zavřít reklamu

Už v pondělí v 19 hodin našeho času odstrartuje Apple WWDC 2016 konferencí, na které představí spoustu novinek, jenž se mají týkat především softwaru, tedy iOS, OS X, watchOS, tvOS, Apple Music, iTunes a Siri. Už teď o víkendu se všechny redakce Apple magazínů, včetně té naší, připravují na pondělní velké novinky, ale na konferenci a týdenní vývojářskou konferenci se již připravuje i samotný Apple. V americkém San Francisku, kde Apple sídlí, už společnost zdobí dvě obrovské budovy, kde se bude konat zahajovací konference a poté i různé workshopy pro vývojáře, kteří si vstupenku zaplatili pořádnou sumu, ale informace, které získají přímo od vývojářů a hlavních představitelů Applu, budou v podstatě k nezaplacení.

Apple už lepí své obrovské logo na Moscone West, tedy na budovu, kde se bude WWDC konat po celý týden. Stejně tak začala společnost zdobit i divadlo Billa Grahama, kde se bude konat pondělní konference. Na divadlo Apple již tradičně vyvěšuje svá loga, konkrétně do oken a poté okolo vstupu na zdi.

Uvnitř budov Apple obvykle pověsí velké plakáty prezentující nové systémy. V minulosti právě tyto plakáty naznačily nový vzhled iOS nebo pár hodin před představením prozradily jméno nového OS X. Letos by tomu nemělo být jinak, protože podle informací od lidí, kteří u divadla byli, pracovníci mají velké plakáty na zemi otočené obrázkem dolů, aby nebylo nic vidět a jakmile dokončí venkovní výzdobu, vrhnou se zdobit vnitřek. Pokud se tedy opět dostaneme k nějakým fotografiím výzdoby uvnitř budov, budeme vás okamžitě informovat.

CkoGhnNWEAA-Pei
17184-14425-160610-Moscone-l
Unknown
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Ckn95LNUoAQNam4
billgrahamauditorium

Dnes nejčtenější

.