Zavřít reklamu

Apple drops icon

Na světě nenalezneme téměř nikoho, kdo by nikdy neslyšel o společnosti Apple, respektive například o iPhonu. Pro jakou komunitu jsou ale vlastně produkty vytvářeny a jakým směrem by se měl Apple vydat? Společnost nyní požádala svůj personál, aby každý na výše napsanou otázku odpověděl pomocí jednoho z 20 témat. Nejedná se přímo o to, jaké produkty bude společnost vytvářet, ale například jaké by měl Apple připravit programy pro lidi, kteří si nemohou zařízení od Applu dovolit. Také jsou na výběr možnosti, které benefity by měla společnost uživatelům nabízet.

Společnost k internímu dokumentu sdělila: „Naše témata a programy jsou výsledkem globální spolupráce, inovace a vášně. Naše programy jsou opravdu bohaté na záměr. Jsme přesvědčení, že můžeme udělat stále svět lepší.

Apple dále pracovníkům sdělil, že hlasování určí, jakým směrem se společnost pustí do vývoje a testování nových funkcí. Témat ze kterých zaměstnanci vybírají je tedy celkem 20. Nejzajímavějším tématem je „zlepšit přístup k produktům Applu pro lidi, kteří si je nemohou dovolit“, to by znamenalo, že by Apple daroval stará zařízení například různým komunitním společnostem. Také by byl rozšířen program Trade Up, pomocí kterého by Apple daroval určité procento prostředků například školám v nouzi.

Všech 20 témat můžete vidět na seznamu níže.

community-themes2
apple store zamestnanci fb

*Zdroj: 9to5mac.com

Dnes nejčtenější

.