Zavřít reklamu

ikona icon256V tomto článku vám pravidelně přinášíme výčet několika zajímavých aplikací pro Mac, které jsou v daný den zdarma nebo za výhodnou cenu. Naším cílem je vybrat ty nejzajímavější, které by vám mohly být k užitku. Mějte prosím na paměti, že se může kdykoliv stát, že aplikace opět sklouzne ke své původní ceně. Bohužel tuto skutečnost neovlivníme. Aplikaci získáte tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace.  Ke stáhnutí aplikace můžete také použít QR kód. Mezi screenshoty můžete skrolovat do stran. Pokud se vám náhled nezobrazuje správně, aktualizujte stránku.

MyPass
MyPass je moderním, intuitivním a zabezpečeným správcem vašich hesel. Aplikace vám mimo jiné nabízí možnost vytvořit si kvalitní a silná hesla díky heslovému generátoru. Pro přístup do této aplikace budete potřebovat hlavní heslo.

[appbox appstore id1031148105 oldprice=“4,99€“]

DiscBurner
DiscBurner je profesionální vypalovací aplikací. Můžete použít DiscBurner na vypálení dat, ISO a DMG souborů. Podporuje CD, DVD, HD-DVD a BD. Aplikace nabízí 74 cizích jazyků včetně jazyka českého.

[appbox appstore id779614719 oldprice=“9,99€“]

Trimaginator
Trimaginator vám umožní uvolnit kreativitu a převést vaše fotografie na unikátní umělecká díla. Aplikace redukuje snímek na základní prvky a promění ho na trojúhelníkovou síť. Poté můžete své výtvory sdílet na sociálních sítích. Stáhněte si Trimaginator a užijete si mnoho zábavy.

[appbox appstore id1031296083 oldprice=“6,99€“]

PDF Reader Suite
PDF Reader Suite je praktickým nástrojem pro každého, kdo prohlíží, edituje nebo opatřuje poznámkami PDF soubory na Macu. Tato aplikace umí konvertovat PDF soubory na jiné populární souborové formáty (.docx, .jpg, .png, .txt, .html). Díky aplikaci můžete rozdělit dokument do vícero dokumentů, spojit více dokumentů do jednoho dokumentu, vložit stránku z jiného dokumentu do současně upravovaného dokumentu a mnoho dalšího.

[appbox appstore id1073397288 oldprice=“24,99€“]

Highlight Color
Highlight Color je skvělým pomocníkem pro každého, kdo chce aplikovat stylový efekt na své snímky. Aplikace vám pomůže ponechat barvu na částech snímku, které si zvolíte.

[appbox appstore id1039728654 oldprice=“4,99€“]

AudioBurner
AudioBurner je profesionální vypalovací aplikací. Nabízí vypalování hudby na CD a také dokáže vymazat přepisovatelné CD. Dále nabízí 74 různých jazyků. Podporuje: CD, DVD, HD-DVD a BD.

[appbox appstore id814054034 oldprice=“9,99€“]

inPixel
Konvertujte, měňte velikost, přejmenovávejte, přidávejte vodoznak, upravujte, zlepšujte, aplikujte filtry, efekty, vytvářejte ikony, měňte barvu a mnoho dalšího s aplikací inPixel. Aplikace podporuje velké množství různých formátů. Nechte promluvit svou kreativitu a pohrajte si s vašimi fotografiemi.

[appbox appstore id888030763 oldprice=“4,99€“]

Dnes nejčtenější

.