Zavřít reklamu

ikona 7369723_largerNíže jsme uvedli všechny zajímavé aplikace, které jsou dnes zdarma. Mějte však na paměti, že se může snadno stát, že aplikace opět sklouzne zpět na původní cenu. Bohužel my to neovlivníme a ujišťujeme vás, že v době psaní zdarma byla. Jestliže se vám obsah neukazuje správně, obnovte stránku. Mezi screenshoty aplikace můžete skrolovat do stran, což by mělo fungovat i na mobilu a aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Ke stažení můžete použít také QR kód. Malá ikonka u velké ikony aplikace značí, že je dostupná také pro Apple Watch.

nGinVideo
NGinVideo je video přehrávač, který je optimalizován pro iPhone a iPad. Tato aplikace podporuje perfektní cloudové úložiště a po jejím stáhnutí se můžete dívat na vaše videa kdykoliv. Je pro vás těžké uploadovat videa do cloudu? Nemusíte se bát, nGinVideo automaticky uploaduje video soubory, které si vyberete. Aplikace kombinuje 3 účty do jednoho, takže můžete využít 45GB. Pozor, musíte si nainstalovat nGinMediaServer do vašeho počítače.

[appbox appstore id521577687 oldprice=“5,99€“]

Widget Calendar
Pokud chcete, aby se váš kalendář objevil v oznamovacím centru, tak Widget Calendar vám rozhodně pomůže. V momentě, kdy dolů stáhnete oznamovací centrum, tak uvidíte, zda dnes nebo v následujících dnech/týdnech máte něco poznamenaného v kalendáři.

[appbox appstore id922436277 oldprice=“0,99€“]

VPN Master
VPN Master je skvělou aplikací, která vám umožní navštívit oblíbené webové stránky a nabízí zabezpečení soukromí a WiFi. Aplikace přináší vysokorychlostní a zabezpečené připojení do vašeho iPhonu, iPadu a iPodu Touch. VPN Master je nyní zdarma, pouze nefunguje plug-in.

[appbox appstore id1035355817 oldprice=“2,99€“]

Hands Off
Spolehlivě ochraňte veškerý obsah vašeho iPhonu, iPadu a iPodu Touch s aplikací Hands Off. Může se jednat o obsah v podobě fotografií, videí, poznámek, kontaktů, hesel a mnoho dalšího. V případě, že nechcete, aby někdo odhalil vaše tajemství, tak tu máme spolehlivou aplikaci, která se postará o bezpečí vašeho soukromí. Aplikace také podporuje 3D Touch.

[appbox appstore id1047740694 oldprice=“1,99€“]

GO Keyboard Pro
Go Keyboard Pro vám nabízí více než 100 barevných motivů a podporu více než 40 cizích jazyků. Dále vám aplikace poskytne různé emotikony, obrázky, druhy písma, vámi zvolené pozadí klávesnice a podporuje Swype.

[appbox appstore id1087369723 oldprice=“0,99€“]

Recipes Cook Book
Propadli jste vaření? Rádi sbíráte všemožné recepty a máte je rádi pohromadě a vždy po vaší ruce? Recipes Cook Book je ideální aplikací pro ukládání vašich receptů. Aplikace vám nabízí příjemný design a možnost přehledného organizování a vyhledávání. Dále nabízí možnost zabránění uzamknutí obrazovky při vaření, abyste nemuseli neustále odemykat vaše zařízení, obsahuje převaděč hmotnosti a mnoho dalšího.

[appbox appstore id1067679679 oldprice=“0,99€“]

Videomator
Videomator je prostou a zároveň strhující aplikací, která vám umožní nahrávat videa s různě barevným přednastavením. Přesvědčit se o barevném natáčení se můžete zde.

[appbox appstore id645807019 oldprice=“0,99€“]

Remote
Potřebujete nějaký dálkový ovladač pro váš Mac? Remote je ideální aplikací, jelikož vám umožní kontrolovat váš Mac pomocí iPhonu či iPadu. Aplikaci můžete využít jako klávesnici nebo trackpad. Také můžete pomocí aplikace ovládat hlasitost, prohlížet fotografie či si pouštět videa.

[appbox appstore id884153085 oldprice=“3,99€“]

Live Wallpapers
Live Wallpapers jsou skvělou aplikací pro majitele iPhone 6s a iPhone 6 Plus. S touto aplikací získáte přístup k Live Wallpapers z katalogu. V momentě, kdy použijete 3D Touch, tak začne vaše obrazovka ožívat. Nyní aplikace nabízí více než 100 Live Wallpapers a postupem času budou přibývat další.

[appbox appstore id983638224 oldprice=“1,99€“]

Cut the Rope
Cut the Rope je herní klasika, ve které se můžete připojit k hlavnímu hrdinovi v momentě, kdy cestuje v čase, aby nakrmil sladkostmi své předchůdce. V každém levelu najdete dvě roztomilá monstra, které musíte nakrmit. Navštivte v této hře středověk, renesanci, starověký Egypt, pravěk, Divoký západ, průmyslovou revoluci a dokonce i budoucnost. Předci Om Noma čekají a začínají mít doopravdy hlad. První verze je pro všechna iOS zařízení a verze druhá je vytvořená pouze pro iPad.

[appbox appstore id608899141 oldprice=“0,99€“]

[appbox appstore id608901634 oldprice=“0,99€“]

Dnes nejčtenější

.