Zavřít reklamu

ikona 0729719_largerNíže jsme uvedli všechny zajímavé aplikace, které jsou dnes zdarma. Mějte však na paměti, že se může snadno stát, že aplikace opět sklouzne zpět na původní cenu. Bohužel my to neovlivníme a ujišťujeme vás, že v době psaní zdarma byla. Jestliže se vám obsah neukazuje správně, obnovte stránku. Mezi screenshoty aplikace můžete skrolovat do stran, což by mělo fungovat i na mobilu a aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Ke stažení můžete použít také QR kód. Malá ikonka u velké ikony aplikace značí, že je dostupná také pro Apple Watch.

Instaflash
Hledáte vhodnou aplikaci na úpravu svých fotografií? Instaflash je fotoeditorem, který by vás mohl zaujmout. Umožní vám rychle a snadno vytvářet mistrovská díla. Aplikace vám dále přináší vyvážení bílé, možnost manipulace s kontrastem, ostrostí, saturací a další nezbytné editační nástroje.

[appbox appstore id467939077 oldprice=“1,99€“]

Store Cards
Mějte neustále u sebe všechny členské karty v zabezpečené aplikaci přímo ve vašem iPhonu. Jednoduše se zbavte všech plastových karet ve vaší peněžence. Stačí si vyfotit vaše karty, oskenovat kód a vždy konkrétní členskou kartu ukázat pokladní prostřednictvím iPhonu. Aplikace nabízí možnost rozdělovat vaše karty do různých skupin, např. potraviny, zábava, oblečení, fitness apod.

[appbox appstore id1062520501 oldprice=“2,99€“]

Altimeter
Altimeter je moderním výškoměrem, který je šikovnou aplikací pro každého, kdo rád chodí nebo jezdí na kole po horských terénech. Aplikace má přátelské uživatelské rozhraní a praktické funkce. Altimeter nabízí mapy (satelitní, hybridní, standardní), kompas, sledování informací jako např. vzdálenost, průměrná rychlost, maximální rychlost apod. a užitečné informace o aktuálním počasí – teplota, viditelnost, západ/východ slunce a další. Aplikace je k dispozici i pro Apple Watch. Altimeter je doopravdy zdarma, pouze blbne plug-in.

[appbox appstore id999118509 oldprice=“3,99€“]

Wingman
Potřebujete mít přehled o tom, jak jste na tom vlastně s hladinkou vypitého alkoholu?  Wingman vám zajistí snadnou cestu, jak sledovat vypitý alkohol. Do aplikace stačí zadat vaše pohlaví, věk, výšku a hmotnost. Samozřejmě aplikace podává náhled na váš stav, ne přesný stav. Podotýkáme, že aplikace je pouze orientační.

[appbox appstore id985818021 oldprice=“0,99€“]

AfterCam 360
AfterCam 360 je zajímavým fotoeditorem, který vám umožní aplikovat na své fotografie mnoho různých filtrů a efektů. Doveďte k dokonalosti své fotografie a sdílejte je se svými přáteli.

[appbox appstore id883035184 oldprice=“3,99€“]

Eazy Reminder
Rychlá a snadná cesta k vytváření připomínek – to je Eazy Reminder. Zaznamenávejte si své každodenní úkoly za pomocí svého hlasu. Jednoduché přidávání úkolů a možnost vybírání různých tónů připomínek.

[appbox appstore id940634950 oldprice=“1,99€“]

iCal Widget
Potřebujete se rychle mrknout do svého diáře? Aplikace iCal vám to bleskurychle umožní, aniž byste museli své iOS zařízení odemknout. Jednoduše si stáhněte dolů své oznamovací centrum a aplikace vám poskytne náhled do vašeho kalendáře. ICal nabízí denní i týdenní harmonogram.

[appbox appstore id1048513780 oldprice=“1,99€“]

Live in Live
Live in Live je skvělým nástrojem s mnoha funkcemi, který vám umožní vytvořit PIP (Picture-In-Picture=obrázek v obrázku) filmovou koláž s Live Photos, videi a GIFy. Přidávat ke svým výtvorům můžete hudbu, text, nálepky a mnoho dalšího.

[appbox appstore id1090729719 oldprice=“1,99″]

Free Movie
Aplikace Free Movie vám umožní shlédnout miliony filmů na vašem zařízení prostřednictvím YouTube. Aplikace vám nabízí možnost uložit si různé filmy a shlédnout je jindy a nabízí také HD kvalitu videí. Free Movie nabízí vyhledávání filmů podle mluveného jazyka (včetně češtiny).

[appbox appstore id1071149782 oldprice=“2,99″]

Speech Translator
Speech Translator je užitečnou aplikací, která vám zajistí profesionální překladač, který budete mít vždy u sebe prostřednictvím svého iPhonu a iPadu. Díky této aplikaci se můžete naučit novému jazyku, cestovat do cizí země nebo chatovat s lidmi, kteří nemluví vaším jazykem. Stačí promluvit k vašemu zařízení a aplikace okamžitě překládá do jednoho z 33 cizích jazyků.

[appbox appstore id863901982 oldprice=“2,99″]

Wonderoom Pro
Wonderoom je výkonný fotoeditor, který nabízí přehledné uživatelské rozhraní, které bylo vytvořeno pro rychlou editaci vašich snímků. Aplikace automaticky ukládá váš pokrok v editaci, takže můžete kdykoliv zavřít aplikaci a pokračovat kdykoliv se vám zachce. S Wonderoom budete mít naprostou svobodu při úpravě vašich snímků za pomocí filtrů, efektů, barev, rámečků a fontů.

[appbox appstore id1050740134 oldprice=“4,99″]

SOPOR
SOPOR je zajímavou hrou s poutavým příběhem o dívce, která spí a nemůže se vzbudit. Budete se nacházet na místě v její mysli, ze kterého zatím nemůže uniknout. SOPOR je temný svět, který je plný iluzí a ty se postupem času stávají opravdovými. Hra nabízí strašidelné zvuky, záhadný příběh, plno pastí a překvapení a mnoho dalšího.

[appbox appstore id767222141 oldprice=“0,99″]

Photo: Geoff Pugh/The Telegraph
Photo: Geoff Pugh/The Telegraph

Dnes nejčtenější

.