Zavřít reklamu

ikona 2139745_largerV tomto článku vám pravidelně přinášíme výčet několika zajímavých aplikací pro Mac, které jsou v daný den zdarma nebo za výhodnou cenu. Naším cílem je vybrat ty nejzajímavější, které by vám mohly být k užitku. Mějte prosím na paměti, že se může kdykoliv stát, že aplikace opět sklouzne ke své původní ceně. Bohužel tuto skutečnost neovlivníme. Aplikaci získáte tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace.  Ke stáhnutí aplikace můžete také použít QR kód. Mezi screenshoty můžete skrolovat do stran. Pokud se vám náhled nezobrazuje správně, aktualizujte stránku.

PDF Compress Expert
Velmi užitečná aplikace, která vám pomůže zmenšit velikost vašich PDF dokumentů, aniž by utrpěla jejich kvalita.

[appbox appstore id646636356 oldprice=“2,99€“]

Screen-Record
Aplikace Screen-Record Pro je skvělým pomocníkem pro každého uživatele Macu. Můžete nahrávat obrazovku svého Macu jako velmi kvalitní video. Aplikace podporuje audio nahrávání a můžete si také přidat logo či podpis do nově vytvořeného videa. Díky Screen-Record můžete nahrávat videa v jakémkoliv rozměru a pořizovat screenshoty. Nahrávat videa můžete ve formátu MOV či MP4.

[appbox appstore id985439997 oldprice=“5,99€“]

MOV Converter
MOV Converter dokáže pohodlně konvertovat videa z/do formátu MOV. Tato aplikace tedy umí snadno konvertovat MOV na MP4, AVI, WMV a další. Aplikace také zvládne extrahovat audio z vašich video souborů a nabízí řadu editačních funkcí (kontrast, jas, saturace apod.).

[appbox appstore id890815791 oldprice=“19,99€“]

Any Audio Recorder
Any Audio Recorder Pro je skvělou aplikací pro nahrávání online hudby a mixování zvukových souborů. Aplikace snadno nahrává audio z různých hudebních stránek, takže můžete získat zdarma jakoukoliv hudbu, kterou dokáže najít a přehrát. Podporuje např. formáty: MP3, M4A, WAV, WMA, ALAC, AC3, FLAC, AIFF.

[appbox appstore id988241372 oldprice=“6,99€“]

Attention Timer
Potřebovali jste někdy přesný a spolehlivý časovač, který vás včas upozorní, že vám zbývá pár minut? Pokud ano, tak je tato prostá aplikace přesně pro vás. Attention Timer vám pomůže okamžitě se soustředit. Ikonku aplikace budete mít umístěnou ve vašem menu bar.

[appbox appstore id1062139745 oldprice=“2,99€“]

Audio Normalizer
Mají vaše audio soubory odlišnou hlasitost? Jste unaveni neustálým snižováním/zvyšováním hlasitosti? Audio Normalizer vám pomůže kontrolovat úroveň hlasitosti vašich souborů. Tato aplikace zaručí, že všechny vaše písničky budou upraveny na stejný level hlasitosti. Audio Normalizer podporuje všechny populární audio soubory (MP3, AAC, WAV, FLAC, M4A a další).

[appbox appstore id673906093 oldprice=“9,99€“]

MyBrushes
MyBrushes je unikátní kreslící aplikací, která vám pomůže vytvořit ty nejlepší kresby. Díky této aplikaci se můžete naprosto soustředit na kreslení a můžete lehce zapomenout na všechny běžné starosti. MyBrushes vám nabízí možnost vytvářet neomezený počet vrstev, šanci bleskurychle nahrávat a poté přehrávat vaše kreslení a mnoho dalšího.  Aplikace podporuje velké množství různých formátů.

[appbox appstore id676028900 oldprice=“19,99€“]

MyPass
MyPass je moderním, intuitivním a zabezpečeným správcem vašich hesel. Aplikace vám mimo jiné nabízí možnost vytvořit si kvalitní a silná hesla díky heslovému generátoru. Pro přístup do této aplikace budete potřebovat hlavní heslo.

[appbox appstore id1031148105 oldprice=“29,99€“]

Must DO
Must Do je ultimátním plánovačem a kalendářem s upozorňovací funkcí. Ať už plánujete pracovní cestu, dovolenou nebo si potřebujete připomenout, že je potřeba nakoupit, tak vám rozhodně pomůže tato aplikace. Můžete snadno zvládnout vaše denní, měsíční a roční aktivity.

[appbox appstore id972950467 oldprice=“2,99€“]

Screen Recorder
Pokud se vám nelíbí výše zmíněná aplikace na nahrávání vaší obrazovky, tak Screen Recorder představuje další eventualitu. Screen Recorder vám umožní nahrávat vaší obrazovku a vy si sami určíte velikost okna, které chcete nahrávat. Aplikace umí nahrávat audio z mikrofonu i z počítače. Aplikace podporuje MP4 a MOV a nahrávat můžete bez limitu.

[appbox appstore id980506865 oldprice=“7,99€“]

Dnes nejčtenější

.