Zavřít reklamu

Rude TimeTable iconNíže jsme uvedli všechny zajímavé aplikace, které jsou dnes zdarma. Mějte však na paměti, že se může snadno stát, že aplikace opět sklouzne zpět na původní cenu. Bohužel my to neovlivníme a ujišťujeme vás, že v době psaní zdarma byla. Jestliže se vám obsah neukazuje správně, obnovte stránku. Mezi screenshoty aplikace můžete skrolovat do stran, což by mělo fungovat i na mobilu a aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Ke stažení můžete použít také QR kód. Malá ikonka u velké ikony aplikace značí, že je dostupná také pro Apple Watch.

Rude TimeTable
Potřebujete nějakou aplikaci, kam si poznamenáte kdy a kde máte přednášku?  Chcete mít neustále po ruce svůj rozvrh? Rude TimeTable vám pomůže mít přehled nad celým vaším studiem. Prostě si stáhněte oznamovací centrum, kde máte uvedené, které přednášky dnes máte. Ke každému předmětu si můžete poznamenat jména učitelů, číslo místnosti, kdy přednáška začíná, zadané úkoly a mnoho dalšího.

[appbox appstore id1041687815 oldprice=“0,99€“]

Where To Eat?
Ať jste kdekoliv na světě, tak aplikace Where to Eat vám pomůže najít cestu k nejbližší restauraci. Jednoduchá a přehledná aplikace, kterou si můžete uzpůsobit podle svých nároků a potřeb. Aplikaci využijete i na svých Apple Watch.

[appbox appstore id468661982 oldprice=“6,99€“]

Zen Sketch
Zen Sketch je aplikace na pomezí poznámkového bloku a kreslící aplikace. Všechny vaše poznámky mohou být exportovány ve formě obrázků či dokumentů PDF.

[appbox appstore id821233060 oldprice=“1,99€“]

Sizer
Sizer je velmi užitečnou aplikací, která vám pomůže vybrat tu správnou velikost oblečení v Evropě, USA, UK, Japonsku a Rusku. Vše, co potřebujete vědět je jedna velikost například bot v Evropě a aplikace vám ukáže po jaké velikosti byste se měli např. v Japonsku poohlédnout. Ideální aplikace na dovolenou či nákup online.

[appbox appstore id424569529 oldprice=“1,99€“]

Work.JOT
Work.JOT je aplikací zaměřující se na spravování vašich úkolů a připomínek. Spravujte, analyzujte a poznamenávejte si své úkoly za pomocí této užitečné aplikace.

[appbox appstore id891946734 oldprice=“4,99€“]

Stickyboard 2
Představte si obří bílou tabuli a k tomu nekončící štos samolepících bločků. Nic nepřebije bílou tabuli a samolepící bločky na zachycení všelijakých informací. S touto aplikací je opravdu snadné různě přeskupovat své nápady a myšlenky, zachytit jejich vzájemné propojení a najít důležité vzorce. Stickyboard vám přináší flexibilitu, výkonnost a pohodlí přímo do vašeho iPadu.

[appbox appstore id466102928 oldprice=“4,99€“]

Card R
Card R je zajímavou aplikací pro každého, kdo rád využívá vizitky, ale nerad je neustále tahá u sebe. Tato aplikace vám umožní okamžitě vyčíst z jakékoliv vizitky, kterou máte vyfocenou, informace. Aplikace automaticky odstřihne okraje a upraví pozici vizitky.

[appbox appstore id1016928691 oldprice=“7,99€“]

YConvert
YConvert je tou nejrychlejší možností, jak konvertovat různé jednotky. YConvert konvertuje stovky různých jednotek v rozličných kategoriích, např. úhly, energie, sílu, délku, tlak, hmotnost, rychlost, teplotu, čas a mnoho dalšího. YConvert je velmi rychlou, přesnou a intuitivní aplikací. YConvert také obsahuje vestavěnou kalkulačku.

[appbox appstore id690172145 oldprice=“4,99€“]

Collage++
Collage++ je skvělou fotoaplikací, která vám umožní vytvářet krásné a jedinečné koláže. Svůj výtvor můžete lehce sdílet na Instagramu, Twitteru, Facebooku a AirDrop.

[appbox appstore id949397556 oldprice=“8,99€“]

Zen Lists
Zen Lists se zaměřuje na vytváření seznamů na prakticky cokoli. Aplikace Zen Lists byla vytvořena k tomu, aby byla co nejjednodušší, ale zároveň také nejvýkonnější. Aplikace je rychlou a spolehlivou cestou k vytváření úkolů, cílů, seznamů vašich předmětů a dalších listů. Seznamy mohou být dále lehce sdíleny.

[appbox appstore id796726369 oldprice=“1,99€“]

Dungeon of the Endless
Dungeon of the Endless je zajímavou hrou, ve které váš tým hrdinů musí ochránit generátor. Zároveň musí najít cestu ven ze záhadné a nebezpečné kobky. Princip hry je naprosto jednoduchý – zformujte tým hrdinů, ozbrojte je a rozestavte je. Každé dveře, které otevřete mohou skrývat nebezpečí, připravte sebe i svůj tým na cokoliv.

[appbox appstore id893923668 oldprice=“4,99€“]

Photo: techradar.com Photo: techradar.com

Dnes nejčtenější

.