Zavřít reklamu

icon 620309_larger

V tomto článku vám pravidelně přinášíme výčet několika zajímavých aplikací pro Mac, které jsou v daný den zdarma nebo za výhodnou cenu. Naším cílem je vybrat ty nejzajímavější, které by vám mohly být k užitku. Mějte prosím na paměti, že se může kdykoliv stát, že aplikace opět sklouzne ke své původní ceně. Bohužel tuto skutečnost neovlivníme. Aplikaci získáte tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace.  Ke stáhnutí aplikace můžete také použít QR kód. Mezi screenshoty můžete skrolovat do stran. Pokud se vám náhled nezobrazuje správně, aktualizujte stránku.

Snap Type
Používáte často kopírování a vkládání? Pokud ano, Snap Type vám může značně pomoci. Snap Type vám umožní rychle se mrknout na vámi kopírovaný text.

[appbox appstore id892119051 oldprice=“1,99€“]

Battery Time
Tento indikátor baterie kombinuje ikonku baterie a indikátor zbývajícího času a díky tomu spoří místo ve status bar.

[appbox appstore id976964316 oldprice=“0,99€“]

iRecord
Užitečná aplikace, která vám přináší skvělý nahrávací nástroj. Aplikace se velmi snadno ovládá, umožní vám nahrávané soubory využít jako vyzváněcí melodie pro váš iPhone a mnoho dalšího.

[appbox appstore id567682702 oldprice=“2,99€“]

MyBrushes
MyBrushes je unikátní kreslící aplikací, která vám pomůže vytvořit ty nejlepší kresby. Díky této aplikaci se můžete naprosto soustředit na kreslení a můžete lehce zapomenout na všechny běžné starosti. MyBrushes vám nabízí možnost vytvářet neomezený počet vrstev, šanci bleskurychle nahrávat a poté přehrávat vaše kreslení a mnoho dalšího.  Aplikace podporuje velké množství různých formátů.

[appbox appstore id676028900 oldprice=“19,99€“]

Air Browser
S Air Browser jsou všechny vaše oblíbené webové stránky načtené v pozadí a jsou snadno a bleskurychle přístupné z menubar. Tato aplikace vám umožní převzít velení nad vašimi nejoblíbenějšími stránkami.

[appbox appstore id948620309 oldprice=“3,99€“]

MineX
Jste milovníkem klasické hry Minesweeper? Jestli ano, tak je hra MineX pro vás to pravé ořechové. MineX je naprosto jednoduchou hrou. Vaším cílem v této hře je najít všechny miny na hrací ploše. Můžete využít vlajek na označení buněk, o kterých si myslíte, že by mohly obsahovat minu a předejít tak neúmyslné detonaci.

[appbox appstore id1033152947 oldprice=“0,99€“]

Royal Defense
Následujte vzrušující příběh o království, ve kterém se neustále bojuje proti velkému množství trolů, kteří chtějí zničit a zabrat vaše území. K tomu, abyste přelstili tyto nestvůry musíte začít stavět obranné věže, trénovat vojáky a učit se mocná kouzla. Neváhejte a pusťte se do boje.

[appbox appstore id590223490 oldprice=“0,99€“]

Photo: Josh Valcarcel Photo: Josh Valcarcel

Dnes nejčtenější

.