Zavřít reklamu

iPhone 6c iconVčera jsme informovali, že se iPhone 6c, označovaný také jako iPhone 5e nebo iPhone 7c, objevil na prvním videu pořízeném v čínské továrně. Mnoho z vás jak na Facebooku, tak pod článkem upozornilo na to, že jde možná jen o iPhone 6 ve velké ruce, což rozhodně tak vypadalo, ale dle názoru naší redakce šlo skutečně o menší model, ale otázkou zůstává, zda to nebyl jen předělaný iPhone 5s. Nyní se na serveru feng.com objevily nové fotografie, které zachycují údajný iPhone 6c, který se ale lehce liší od toho včerejšího.

Jak si totiž sami můžete na snímcích níže všimnout, model má power tlačítko na horní straně, zatímco ten včerejší jej měl na pravé straně stejně jako současný iPhone 6/6s. Mnohem pravděpodobnější se ale zdá, že 4palcový iPhone 6c bude mít power tlačítko an horní straní stejně jako současné 4palcové modely iPhonu 5s. Zbytek telefonu na fotografiích už ale připomíná jen zmenšený iPhone 6s a to dokonce i s pruhy na zádech a s vystouplou čočkou fotoaparátu.

Je otázkou, zda jsou snímky níže pravé respektive zda vůbec zachycují opravdu chystaný model. Předchozí informace totiž prozrazovali, že 4″ iPhone bude vzhledem připomínat spíše současný iPhone 5s, ale bude disponovat zahnutým krycím sklem displeje stejně, jako nejnovější modely iPhonu 6 a 6s.

iPhone 6c 3
iPhone 6c 4

iPhone 6c 2
iPhone 6c 1

Dnes nejčtenější

.