Zavřít reklamu

Facebook-Messenger-iOS-iconFacebook mezi pár vybranými uživateli testuje novou funkci pro svou velice oblíbenou aplikaci Messenger, která uživatelům umožní změnit si barvu bublin u chatu a hlavní emotikon v konverzaci, kde se nyní nachází tradiční emotikon zdviženého palce. O novince nás informoval čtenář Milan, který patří do úzké skupiny testujících. Na zahraničních serverech o zmíněné novince nenajdete ani slovo a dokonce ani samotný Facebook o ní ještě neinformoval na svém blogu.

V konkrétní konverzaci si namísto modré barvy u bublin se zprávou budete moct zvolit jinou barvu z přednastavené nabídky. Tím se vám kromě barvy bublin změní i barva tlačítek a zvýraznění u spodních ikon. V jednotlivých konverzacích si navíc můžete zvolit konkrétní emotikon pro rychlou odpověď, tudíž namísto tradičního palce můžete rychle odesílat například srdíčko nebo jakýkoli jiný smajlík z nabídky, který je pro vás vhodnější.

Čtenář Milan nás informoval, že se mu nová funkce objevila na konci minulého týdne, konkrétně v pátek a v pondělí se k ní přidala funkce pro změnu emotikony. Není vůbec jasné, kdy hodlá Facebook novinky rozšířit i mezi ostatní uživatele Messengeru, ale pravděpodobně jí zavádí všem uživatelům postupně. Je tedy možné, že se ji brzy dočkáte i vy.

Facebook Messenger color

Dnes nejčtenější

.