Zavřít reklamu

HTC one A9
Většina Apple fanoušků zná reklamu s názvem „1984,“ která se zapsala jako nejlegendárnější reklama od Applu. Tenkrát se jednalo o reklamu na nový Macintosh během Super Bowl a za jejím vznikem stál Ridley Scott, který je také režisérem aktuálně úspěšného filmu The Martian. Reklama je natolik legendární, že ji okopírovalo už několik společností a nejnověji se jí inspirovalo také HTC.

Nejabsurdnější na tom všem je, že nová HTC reklama, která se inspiruje Applem, je na nový telefon One A9, na kterém je vidět jasná inspirace iPhonem 6, za což si v posledních týdnech společnost vysloužila mnoho posměšků. HTC se později ohradilo, že to Apple okopíroval před rokem je, když představil iPhone 6 s pruhy oddělující záda iPhonu, v čemž má pravdu, jenže právě zmíněné pruhy nejsou vůbec jediným stejným prvkem, které HTC od Applu převzalo.

Nová reklama není okopírovaná minutu po minutě a mnohé má HTC navíc respektive moderněji zpracované, ale hlavní myšlenka a začátek reklamy je v podstatě stejný. Sami si můžete udělat názor z obou reklam níže, kde jsme pro úplnost přidali i tu původní od Applu z roku 1984, ale po zhlédnutí každý uzná, že tam jistá podobnost je.

HTC One A9

Dnes nejčtenější

.