Zavřít reklamu

iPhone 6c iconCelosvětově známý analytik Ming-Chi Kuo z KGI dnes vydal prohlášení, ve kterém sděluje informace týkající se plánů společnosti Apple, se kterými je analytik vždy poměrně dobře seznámen, a to díky svým zdrojům uvnitř společnosti. Na povrch opět vyplouvají informace o chystaném iPhonu s 4-palcovým displejem, na který velká část Apple fanoušků čeká. Kuo tak potvrzuje už dříve spekulované informace, že by měl 4″ iPhone vyjít netradičně začátkem příštího roku.

Kuo tvrdí, že 4″ iPhone bude postaven na základech iPhonu 5s a měl by tedy nabídnout i podobný design, který je dodnes nadčasový a většině uživatelům přijde vůbec nejkrásnější, jaký kdy Apple představil. Navíc ve zprávě opět potvrzuje starší informaci, že by 4″ iPhone neměl být plastový, jako tomu bylo u iPhonu 5c, ale naopak by měl nabídnout kovové tělo a disponovat bude nejnovějším procesorem A9, který je nyní osazen na základní desce iPhonu 6s a 6s Plus.

Analytik navíc zmiňuje, že 4-palcový iPhone nenabídne funkci 3D Touch, jelikož chce Apple model odlišit od stávajících vlajkových lodí. Tím pádem by ale mohla být cena modelu nižší a je dost možné, že nahradí jen dopossud prodávaný iPhone 5s. Kuo věří, že trh se smartphony je stále zralý na 4″ telefon a Apple by měl do konce příštího roku prodat přibližně 20-30 milionů kusů, přičemž jeho představní by mělo proběhnout v první polovině roku 2016

iPhone 6c

*zdroj: 9to5mac

Dnes nejčtenější

.