Zavřít reklamu

Apple TV boxNová Apple TV je rozhodne celkom zaujímavým produktom a aj keď sa začne predávať až v októbri/říjnu, youtuber Andru Edwards sa k nej nejakým spôsobom dostal už teraz a priniesol nám prvý unboxing nového zariadenia. Vďaka nemu tak teraz máme možnosť vidieť, čo môžete čakať v balení produktu, až vám ho Apple doručí a vy ho začnete rozbaľovať. Len musíte rátať s určitými rozdielmi, ovládač Siri Remote, ako aj samotná asistentka Siri, bude dostupná iba v ôsmich krajinách sveta, ktoré majú vlastnú lokalizáciu Siri. U nás tak namiesto ovládaču s mikrofónom dostanete odľahčenú verziu ovládača s tlačidlom pre vyhľadávanie Spotlight a bez mikrofónu. Ale o tom viac v samostatnom článku V ČR budeme mít k Apple TV jiný ovladač. Na Siri zapomeňte úplně.

Narozdiel od balenia, ktoré mala predošlá generácia, balenie novej Apple TV je celé čierne, čo je v kontraste s rozhraním tvOS, ktoré si udržuje svetlé farby a prevláda biela. Po otvorení je možné vidieť samotnú hrubšiu Apple TV a ovládač. Pod nimi sa ukrýva potrebná kabeláž, ktorá je veľmi skromná a pozostáva z káblu na nabíjanie ovládaču (Lightning-USB C) a káblu na pripojenie do elektriny. HDMI kábel sa tu nenachádza a treba ho dokúpiť zvlášť. Balenie je teda celkom skromné,  zato však vidíme, že aj napriek tomu, čo sme videli na evente, je nová Apple TV iba o trochu väčšia, takže ten rozdiel vo výške nie je nejaký extra veľký. Na zadnej strane vidíme štvoricu konektorov, napájací, HDMI, USB-C a Ethernet, ktorý je však pomalší než vstavaná WiFi anténa. Na zadnej strane taktiež chýba optický výstup pre audio, čo zamrzí hlavne ľudí, ktorí chceli používať Apple TV na streamovanie hudobnej knižnice alebo Apple Music do svojej audio zostavy bez toho, aby museli mať zapnutý televízor. Apple TV sa predáva v dvoch verziách, 32GB za 149 dolárov a 64GB za 199 dolárov.

Samotný ovládač je prémiový a veľmi nápadne pripomína iPod touch. Zadná strana je hliníková s tým, že sa na nej nachádza logo Applu a mikrofón vo vrchnej časti a hore sa nachádza sklenený trackpad a plastové tlačidlá. Nie je teda vyrobený čisto z plastu, aj keď to tak na prvý pohľad vyzeralo.

Apple TV 4 unboxing

Dnes nejčtenější

.