Zavřít reklamu

icon 825218_largerNíže jsme uvedli všechny zajímavé aplikace, které jsou dnes zdarma. Mějte však na paměti, že se může snadno stát, že aplikace opět sklouzne zpět na původní cenu. Bohužel my to neovlivníme a ujišťujeme vás, že v obě psaní zdarma byla. Jestliže se vám obsah neukazuje správně, obnovte stránku. Mezi screenshoty aplikace můžete skrolovat do stran, což by mělo fungovat i na mobilu a aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Ke stažení můžete požít také QR kód. Malá ikonka u velké ikony aplikace značí, že je dostupná také pro Apple Watch.

rop
Potřebujete protáhnout mozkové závity a potrápit šedou kůru mozkovou? Rop je ideální aplikací přesně pro tyto účely. Přinášíme vám kultivovanou, zapeklitou a designově neobyčejnou rébusovou hru. Rop vám nabízí 143 různě obtížných levelů.

[appbox appstore id970421850 oldprice=“0,99€“]

iCarConnect HD
Aplikace nabízí vše, co potřebujete, přehledně na jednom místě. ICarConnect vám zobrazí datum, čas, venkovní teplotu, možnost poslat SMS s rychlou volbou mezi třemi oblíbenými kontakty, napsání statusu a sdílení na Facebooku či Twitteru, možnost pozastavit hudbu či přeskakování skladeb za pomocí jednoduchých dotyků, možnost poslechu nejlepších rádií na světě a mnoho dalšího. Aplikace podporuje 3D efekt Parallax.

[appbox appstore id625472721 oldprice=“1,99€“]

Lumen Trails Weight Tracker
Lumen Trails Money Tracker umožňuje psaní poznámek, vytváření seznamů a sledování dalších činností ve vašem životě jako např. čas, cvičení, kalorie, tělesnou váhu, spánek a mnoho dalších. Kouzlo Lumen Trails spočívá v tom, že můžete sledovat prakticky jakoukoliv činnost, která vás napadne. Cena aplikace je za normálních okolností poměrně vysoká, takže určitě neváhejte a stahujte.

[appbox appstore id712791062 oldprice=“19,99€“]

Splashtop
Konečně aplikace, která vám přinese do duše klid, ať už jste kdekoliv – to je Splashtop. Tato aplikace je nejjednodušší cestou, jak vzdáleně kontrolovat osoby, místa a věci, na kterých vám záleží za pomocí živého video přenosu z webkamery vašeho počítače. Sledujte cokoliv za pomocí vašeho iPhonu, iPadu či iPodu Touch. Aplikace lehce promění vaší počítačovou webkameru na živou video chůvu. Díky Splashtop můžete okamžitě odhalit, co zrovna dělají vaši mazlíčci – prostě sledujte cokoliv vás napadne.

[appbox appstore id461511788 oldprice=“2,99€“]

Web Explorer
Web Explorer je zajímavým webovým prohlížečem, který umí odstraňovat reklamy, obsahuje výkonný stahovač, ftp klienta a další. Dále aplikace nabízí intuitivní, přehledné uživatelské rozhraní a podporu mnoha formátů.

[appbox appstore id473825218 oldprice=“0,99€“]

ParkTime
Opět jste zapomněli, kde jste zaparkovali své vozidlo? Nevadí, právě pro tyto případy si stáhněte aplikaci ParkTime. Ušetřete čas a místo bezradného hledání jděte na jistotu. Aplikace vám také bude odpočítávat čas a upozorní vás na blížící se vypršení parkovacího lístku. Majitelé Apple Watch jistě ocení, že je ParkTime dostupný i pro Apple Watch.

[appbox appstore id904645942 oldprice=“0,99€“]

You Against Me
Nárokujte si, ukradněte, zamkněte, skórujte a vyhrajte! Jedná se o karetní hru, ve které mají hráči za úkol uzamknout co nejvíce čtverců a ukrást čísla na číselné tabulce. Hra je snadno pochopitelná a zábavná. Čím více budete hrát, tím více strategií naleznete a bude těžší vás porazit. Hra nabízí možnost hrát na jednom zařízení s přáteli, nahodilými hráči nebo s počítačem.

[appbox appstore id966040389 oldprice=“0,99€“]

BlueCam
BlueCam je užitečnou aplikací pro všechny nadšené fotografy a kameramany. Nabízí např. časovač pro snímání fotografií a videí, různé efekty pro vaše videa, stabilizátor pro zachycení perfektních snímků, sdílení výtvorů na sociálních sítích, nastavení expozice a mnoho dalších nezbytných funkcí.

[appbox appstore id335423589 oldprice=“0,99€“]

Binaural Sleep
Máte problémy s usínáním? Vyřešte váš problém s aplikací Binaural Sleep. Aplikace obsahuje vědecky prokázané frekvence, které navozují specifické stavy mozku. Binaural Sleep vám pomůže s usínáním, zvládnutím power nap či ukočírováním roztěkané mysli, při které navodí delší cyklus a připraví váš mozek na relaxaci a hluboký spánek.

[appbox appstore id683039880 oldprice=“2,99€“]

Stopwatch
Stopwatch je profesionální a designově zdařilou aplikací na stopky. Stopwatch nabízí detailní historii, možnost sdílení časů emailem nebo na sociálních sítích, schopnost běžet na pozadí a podpora 9 jazyků (bohužel prozatím bez čestiny).

[appbox appstore id545654854 oldprice=“2,99€“]

Kiwake Alarm
Stává se vám, že vás budík probudí a vy ho zamáčknete? A pak znovu a znovu? Pokud s tím chcete konečně přestat, tak Kiwake Alarm vám rozhodně pomůže. Tento chytrý alarm vás promění rychle a snadno na ranního ptáčka.

[appbox appstore id951876055 oldprice=“0,99€“]

Fonta
Fonta vám umožní vytvářet unikátní obrázky za pomocí speciálních efektů. Lehce přidejte ke svým oblíbeným fotografiím stylové texty, rámečky, filtry, 3D obrazce a další. Sdílejte své výtvory na sociálních sítích.

[appbox appstore id780458840 oldprice=“0,99€“]

apps DSCF1913

Dnes nejčtenější

.