Zavřít reklamu

iPhone 6s Rose Gold iconVšichni, včetně naší redakce, už očekávají, že nejnovější iPhone 6s a iPhone 6s Plus s jistotou nabídne 2 GB RAM, ale podle jednoho může, který o sobě prohlašuje, že je Apple vývojář, se prý všichni mýlíme. Na Instagramu se totiž objevil snímek benchmarku z Geekbench 3 údajného iPhone 6s (iPhone 8,2) od uživatele Fabien Wanner, který odhaluje, že nejnovější iPhone nabídne opět pouze 1 GB RAM, tedy stejně jako iPhone 6/6 Plus a iPhone 5/5c/5s.

Zbytek snímku ale potvrzuje předchozí zprávy, že iPhone 6s nabídne Apple A9 procesor s taktem 2 GHz a samozřejmě iOS 9, který Apple představil už v červnu. Pokud už teď při čtení nadáváte, co to Apple zase provádí a proč není schopný přidat do iPhonu více operační paměti, tak zadržte. Fabien o sobě sice prohlašuje, že je Apple vývojář, ale to nemusí být pravda, protože kdyby byla, tak by jen těžko pod svým jménem na Instagramu odhaloval přísně tajné novinky o chystaném produktu společnosti Apple, jelikož by okamžitě dostal padáka, kdyby se to někdo z vedení společnosti dozvěděl. Screen je sice už smazaný, i tak se ale stihla zachovat jeho kopie.

iphone-6s-ram

Navíc nejlepší Apple analytik, Ming-Chi Kuo, z KGI už dlouhou dobu tvrdí, že iPhone 6s nabídne 2 GB RAM a své tvrzení doposud nezměnil. Kuo také oznámil, že iPhone 6s nabídne LPDDR4 RAM, která je v porovnání s LPDDR3 RAM v iPhonu 6 značně rychlejší, ale také o něco dražší. Kuo už v minulosti několikrát odhalil chystané plány společnosti Apple a dokonce trefil i období, kdy společnost jaký produkt představí. Předpovědi se pak několikrát potvrdily. Důkazem může být například představení 12″ MacBooku s Retina displejem a jedním USB-C konektorem, o kterém nás Kuo informoval už půl roku před jeho představením samotným Applem.

iPhone 6s

*zdroj: cultofmac

Dnes nejčtenější

.