Zavřít reklamu

560393_largerTímto článkem bychom vám chtěli představit pár aplikací, které jsou v App Store poměrně čerstvou novinkou. Nám se zdály vcelku zajímavé a třeba právě vám padne některá do oka. Bohužel ne vždy budou všechny aplikace zadarmo.

KeySlator – Translation Keyboard translator
Aplikace, která slouží ke komunikaci s přáteli v cizím jazyce i za předpokladu, že ani jeden danou řeč neovládáte! KeySlator přeloží váš napsaný text do jazyka, který si sami zvolíte a máte na výběr přes 80 různých řečí. Samozřejmostí je okamžitý překlad textu, který vám přátelé pošlou zpět.

rsz_bez_názvu
Speed
Speed je aplikace, která vám ukazuje vaší aktuální, maximální a průměrnou rychlost v km/h. Navíc ukazuje směr jakým jedete, současný čas a také čas jízdy. Speed můžete využít nejen při řízení auta, ale také pro jízdu na kole, motorce, autobusu či vlaku.

  • Cena: $0,99
    Stáhnout: Speed
speed

Zombies vs Soldier
Jedná se o akční a zajímavou hru, která má velmi jednoduché ovládání. Pandemie proměnila některé osoby na zombie a přeživší byli evakuováni z ohrožených oblastí. Nicméně jedna malá vesnička zůstala v obležení těchto zombie. A zcela nečekaně – ty jsi jediným vojákem, který je může všechny zachránit! Takže pojďme zabít hordu zombíků a zachraňme všechny vesničany!

zombies

watchnote – Memo App for the Apple Watch
Myšlenky a nápady, která vás napadnou nebo různé události, nákupní seznamy a další potřebné věci můžete zadat pomocí hlasu do Apple Watch, aniž byste museli vyndavat iPhone. Skvělá aplikace, ve které můžete velmi snadno zaznamenávat různé poznámky, které jsou poté převedeny do vašeho iPhonu. Zprávy, které nahrajete do iPhonu také můžete přijmout na Apple Watch.

watchnote

FX Conversion Calculator – With Real Time FX Rates
Co takhle zkusit tuto ohromně jednoduchou a intuitivní aplikaci, která vám umožní převést přes 80 různých měn za použití současného kurzu. Snadno pochopitelné rozvržení a prostý vzhled umožňuje snadné ovládání. FX Conversion Calculator však také můžete použít jako běžnou kalkulačku.

 

fx rate

Dnes nejčtenější

.