Zavřít reklamu

airmaskVadí vám obaly které ultratenký iPhone promění na neforemnou cihlu a nechcete fólii, která se neustále odlepuje z displeje a v rozích se pod ni zachytává špína? Nyní si asi říkáte, že tím pádem není jiná možnost jak telefon chránit, ale to se pletete, protože je tu AirMask, který jsme měli možnost zrecenzovat a hned na úvod mohu říct, že se jedná o řešení pro každého, koho tyto neduhy obalů a fólií obtěžovali. AirMask je kombinací extrémně tenkého krytu a fólie a je zkrátka úplně jiný než cokoli, co jste doposud viděli.

AirMask rozhodně není fólie, protože drží tvar, ale není to ani obal, protože jej můžete snadno ohnout a na telefon se instaluje tím, že ji přilepíte. Je to tedy kombinací toho nejlepšího z fólií a obalů, respektive krytů na telefon. AirMask nekryje jen displej ale kompletně celý telefon s tím, že ke všem tlačítkům, kamerám a portům máte pochopitelně přístup i po aplikaci. AirMask váží neuvěřitelných 10 gramů a co je ještě lepší je tloušťka, asi by vás ani nenapadlo, že má 0,3mm, ale skutečně to tak je. Telefon tak nijak neztěžkne a nezvětší své rozměry, přesto bude chráněn, což je jedna z věcí, díky kterým si jistě najde AirMask oblibu u každého kdo nesnáší obaly a fólie, ale přesto by chtěl telefon nějak chránit.

Samotná instalace probíhá nalepením přední a zadní části AirMask přímo k tělu iPhonu. V balení naleznete mokrý a suchý hadřík pro dokonalé vyleštění telefonu, během kterého jej zbavíte také veškeré mastnoty, aby AirMask přilnul tak jak má. Jakmile je telefon vyčištěn, stačí nalepit přední a poté zadní část s tím, že vše jde skutečně velmi snadno, mnohem snadněji než při aplikaci fólie. Nelepíte totiž jen displej ale celou přední a zadní část telefonu a tak nemusíte příliš řešit, zda je fólie v rovině, protěže AirMask přilne k telefonu jako skutečná maska. Po aplikaci nejsou pod AirMask žádné vzduchové bubliny ani nic podobného a telefon můžete začít okamžitě používat.

silver-3h-tough-2

Navzdory tomu, že se AirMask skládá ze dvou částí, spojí se do jednoho celku a předěl nebudete prakticky vnímat. Další nespornou výhodou je, že i když chráníte nejen tělo telefonu, ale i jeho displej, nezachytáváte o hrany fólie ani se pod ni nedostává špína. Povrch je téměř totožný s povrchem displeje a prst po něm klouže stejně hladce. Celý AirMask je vyroben z perforovaného polymeru a polykarbonátu, díky čemuž je telefon chráněn před poškrábáním tvrdostí 3H, což odpovídá poškrábání od klíčů nebo mincí, nožem pochopitelně AirMask i displej telefonu poškodíte, ale v kapse se vám již nemůže stát, že se telefon poškrábe. Perforovaný povrch navíc zlepšuje úchop telefonu, který v ruce neklouže. Pokud hledáte to nejlepší z obalu a fólie v jednom a nechcete změnit telefon v neforemnou cihlu, pak je AirMask řešení právě pro vás a rozhodně jej vyzkoušejte.

Dnes nejčtenější

.