Zavřít reklamu

LsA PetkaNazdar běžci! Mám pro vás recenzi na jednu bombovou věcičku. Tahle věcička má několik provedení jak pro dámy tak i pro pány a je vysoce návyková. Minimálně vás zaujme svým designem a různými variantami barevného provedení. Asi pořád nevíte o čem mluvím co. Hm. Ještě teda napovím. Hudba-běh-nebolí a nevypadne. Tak pokud vám to stále nedošlo, jde o speciální sluchátka určený na běh. Co je na nich tak super? Přesně to, co ocení každý běžec přece.

Ještě než to dál rozvedu, tak bych ráda podotkla, že jsem doposud se sluchátky moc neběhala spíš vůbec. Proč? Protože byl pěknej opruz, když mi neustále vypadávaly a nebo mi z estetického hlediska vadil ten plast za uchem (to v případě těch šílených sluchátek, který si zaháknete o ucho a vypadáte jako regulérní retardéři). A teď se sluchátky běhám a navíc mi to připadá cool. Takže zpět. Tyhle sluchátka se jmenujou Yurbuds a nějakej chytrej Amík jednoduše vymyslel fígl, jak mít sluchátka co dobře vypadají, nevypadávají z ucha a hlavně se vám nestane, že by vás bolely uši, když je máte nasazené třeba půl dne v uších. Ale to už je asi na nějaký ultramaraton.

Sluchátko je vymyšlený a vytvarovaný tak, že jednoduchým grifem ho zastrčíte do ucha a ono nevypadne a můžete třeba skákat na trampolíně, dělat nesmyslný triky na boardu, běžet cross, běžkovat a nebo skládat babče uhlí do sklepa. Prostě držej a nazdar. Co oceníte navíc je, že přestože dokonale a kvalitně slyšíte hudbu, tak slyšíte i zvuky okolního prostředí. Pro případ, že chcete být v obraze, pokud kolem vás jede auto nebo silně funící cyklista (samozřejmě to nesmíte mít vohulený úplně na plný koule- logicky byste asi moc ptáčků z okolí neslyšeli). Za velkou louží jsou Yurbudsy dost oblíbený, o čemž svědčí vysoký podíl prodaných sluchátek této třídy na americkém trhu.

Yourbuds

Klasicky a už to zní jako klišé, ale u nás jsme většinou o pár (desítek) let zpátky, čili se nedivím, že jste o téhle značce ještě neslyšeli. Možná vám něco říká JBL? Pokud ano, tak vězte, že Yurbuds a JBL jsou si blízcí stejně jako Letem světem Applem a Roman. Každopádně teď už Yurbudsy znáte a víte, jak jsou skvělé. Takže vám nezbývá nic jiného než vybrat pár euráků z kapsy a věnovat je na charitu. Ne dělám si srandu. Teda jako na charitu taky můžete přispět, proč ne. Ale nejdřív si kupte něco užitečného pro sebe a pak myslete na ostatní a věnujte někomu vaše starý sluchátka, ke kterým už se stejně nevrátíte.

Petka eliasova

Yurbuds sluchátka mají několik produktových řad v rámci svého sortimentu, který najdete na stránkách vždy.cz nebo vždy.sk a vždycky najdete přesně ten ideální typ sluchátek, který potřebujete a který vám budou sedět. A víte co je děsně priiiiiiima? Každý balení sluchátek je v luxusní krabičce a v něm najdete gumičku, kterou navléknete na sluchátko v provedení pro menší i větší uši. Čili opravdu se vám nemůže stát, že vám nebudou sedět. Předtím než napíšu poslední otazník za poslední větou vám musím ještě nasadit brouka do hlavy. Znáte ten pocit, když otevíráte krabičku s novým iPhonem? A znáte ten, když otevíráte tu s Yurbudsama?

10336673_10203045111241491_8514827700903826321_n

Dnes nejčtenější

.