Zavřít reklamu

App Store iconV dnešnom článku Vám opäť prinášame zopár aplikácií, ktorých vývojári sa rozhodli, že ich na určitý čas ponúknu úplne zadarmo. Ako to v prípade takýchto aplikácií býva, nevieme presnú dobu trvania tejto akcie, preto sa môže stať, že aplikácie budú opäť platené za hodinu, deň či týždeň. V druhom vydaní článku s aplikáciami v tomto týždni sa pozrieme na aplikácie, ktorých funkcie sú skutočne rôznorodé. Niektoré z týchto dnešných aplikácií sú skutočne zaujímavé a taktiež ponúkajú zaujímavé funkcie.

D’Tools

Skvelá aplikácia určená začínajúcim, pokročilejším a profesionálnym gitaristom. Pomocou tejto aplikácie si vyšperkujete svoju hru na maximum. Aplikácia obsahuje rôzne tréningové akordy, ktoré slúžia na rozohranie sa.

  • Pôvodná cena: 1,99$

Snímka obrazovky 2015-03-24 o 18.08.32

Six Pack Abs Fast

Aplikácia určená pre ľudí, ktorí dbajú na svoju fyzickú kondíciu a život bez cvičenia si nedokáu predstaviť. V samotnej aplikácii sa nachádza hneď niekoľko cvičení, ktoré Vás udrýia vo forme.

  • Pôvodná cena: 0,99$

Snímka obrazovky 2015-03-24 o 18.11.33

iColorama

Fotoaplikácia, ktorá je určená na pokročilú úpravu fotografií. Pomocou tejto aplikácie si budete môcť do svojich fotiek pridávať rôzne efekty a tým urobiť svoje snímky zaujímavejšími.

  • Pôvodná cena: 2,99$
screen480x480

Note-IFY

Pomocou tejto aplikácie si budete môcť vytvárať poznámky, ktoré budú vždy prehľadné a vďaka rôznym farbám sa v nich vždy ľahko vyznáte.

  • Pôvodná cena: 0,99$

Snímka obrazovky 2015-03-24 o 18.20.37

Moto Race

Jedná sa o vôbec najobľúbenejšiu hru aká kedy bola vymyslená. V minulosti sa touto hrou zabávalo veľké množstvo ľudí a taktiež vzniklo aj nespočetne veľa jej verzií.

  • Pôvodná cena: 1,99$
g

Dnes nejčtenější

.