Zavřít reklamu

I6efC2oMinulý týden jsme naše čtenáře informali o tom, že Apple pozval novináře na konferenci do San Fracisca, kde by měl zveřejnit více informací o Apple Watch a pravděpodobně zveřejnit jejich přesný datum prodeje. Společně s tím pravděpodobně představí nějakou novinku či aktualizuje některý ze stávajících produktů. Pozvánka na údálost se nese v jarním duchu, čemuž dodává na působnosti i slogan „Spring Forward“, kterým se v USA označuje přechod ze zimního času na letní.

A Právě přechod na letní čas je v USA stanoven vždy na druhou březnovou neděli, tedy tento rok konkrétně na 8. března, což je přesně den před pondělní konferencí, a proto Apple použil právě tento slogan pro svůj nadcházející event. Právě přechod na letní čas značí brzký příchod jara, a tak Apple svojí pozvánku jarně naladil a pokud se zahledíte důkladněji, můžete si všimnout i horní poloviny květiny.

Pokud se i vy chcete již nyní jarně naladit, přináším vám krásné wallpapery, které byly vytvořeny právě ze zmiňované pozvánky a jsou upraveny přesně tak, aby seděly na veškeré současné Apple produkty, ať už se jedná o iPad, iPhone či Mac. Veškeré obrázky jsou ve třech různých verzích a to nápisem „Spring Forward“ i s logem Applu, poté pouze s logem a nakonec čisté bez loga i nápisu. Na výběr je z mnoha rozlišení, a tak pokud nevlastníte právě zařízení od Applu, pravděpodobně budě sedět i některý z níže odkazovaných obrázků také na váš produkt od jiné značky.

Server imore.com však šel ještě o něco dále a původní wallpapery upravil k obrazu svému. Musím však říci, že se mu to doopravdy povedlo. Autor přidal více barev, tudíž výsledek působí ještě lépe a nabudí jarní atmosféru o něco rychleji a přesvědčivěji, než originál. Navíc svoje pozadí rozšířil i o druhou polovinu květiny. Výsledné snímky si můžete opět stáhnout pro veškerá svá Apple zařízení a jsou dokonce dostupné v opravdu vysokém rozlišení, tudíž si tento snímek můžete případně upravit tak, aby seděl přesně na vaše zařízení.

Dnes nejčtenější

.