Zavřít reklamu

invisibleShieldJedním z důvodů, proč milujeme smartphony je jejich snadné ovládání pomocí prstů, které po jejich displejích doslova kloužou. Problém je v tom, že i to nejodolnější sklo na světě se může poškrábat a pokud nosíte iPhone v kapse a používáte jej běžným způsobem, věřím, že po nějakém tom měsíci, na něm jistě najdete oděrky a škrábance. Řešením jsou nejrůznější fólie, které však mají jednu zásadní nevýhodu. Prsty po nich nekloužou ani zdaleka tak dobře jako po skle a ovládání se tak stává nepohodlné a méně intuitivní. Ovšem jak ochránit displej iPhonu jinak než fólií? Sklem! P5esně to si řekli pánové a dámy v invisibleSHIELD a představili produkt s názvem Glass, na který se dnes podíváme.

Pojďme na to pěkně od začátku, společně s ochranným sklem najdete v balení také hadřík na očištění displeje, návod a vlhčený ubrousek, který zbaví displej nejen veškeré špíny, ale také mazu a oleje, aby bylo lepení co nejsnadnější. Nejprve odstraníme mastnotu a špínu pomocí vlhčeného ubrousku a poté pomocí hadříku vyleštíme displej do sucha. Poté již jen stačí odlepit spodní (lepící) část Glass a přiložit jemně na displej a čekat, až sama přilne. Následně odstraníte vrchní část a vše je hotovo. Pokud byste si s lepením nevěděli rady nebo jste zhruba tak šikovní jako já, zdarma vám fólii nalepí přímo v kamenném obchodě iPouzdro.cz. Aplikaci však zvládnete jistě sami a není na ni nic složité, jediné co je důležité je trefit se přesně na displej a mít jej kvalitně očištěn, což jistě zvládnete.

invisibleSHIELD Glass

Glass je temperované, tvrzené sklo, které pokryje celou displejovou část vašeho telefonu s výjimkou Touch ID a má jeden jediný účel, ochránit choulostivý displej od všech možných i nemožných škrábanců, oděrek a taktéž od prasknutí. První co vás zaujme je fakt, že když vezmete ochranné sklo Glass do ruky, můžete jej ohnout do celkem velkých úhlů a již v tento moment si řeknete, že se zřejmě nejedná o obyčejné sklo a máte pravdu. invisibleSHIELD Glass je sklo složené z několika vrstev, které zaručují ochranu nejen displeji samotného telefonu, ale také Glass, které zajisté nechcete měnit každý měsíc. Samotné Glass je tak velmi odolné a poškrábat jej je téměř nemožné.

invisibleSHIELD Glass

Po aplikaci v podstatě nepoznáte rozdíl mezi tím, zda máte na displeji Glass nebo ne. Prst se po displeji klouže stále stejně lehce a jediný rozdíl je v tom, že vidíte okraje Glass u okraje samotného displeje, bez toho to však samozřejmě nejde. Glass je možné čistit hadříkem nebo roztokem na displeje stejně jako samotný displej a můžete jej kdykoli snadno odlepit. Telefon má chráněný displej, který je navíc zpevněn i při pádu. Vzhledem k tomu, že se jedná o sklo, se může stát, že vám při pádu například praskne, stejně jako by praskl samotný displej. Nestává se to často, ale když už se to stane, pak vám invisibleSHIELD doživotně garantuje výměnu za nový kus s tím, že se stačí zaregistrovat pomocí SMS na české číslo dle instrukcí na krabičce.

Je jen a jen na vás zda chcete chránit displej svého telefonu nebo nějaké ty škrábance přežijete. Co je však hlavní je fakt, že Glass ochrání displej i při pádu, kdy prasknutí samotného displeje nebo krycího skla vyjde u iPhone 6 u kterého se mění i digitizér a v podstatě celý displej pekelně draho. Pokud tedy chcete ochranu displeje, pak je invisibleSHIELD společností, která má dlouholeté zkušenosti a mohu potvrdit, že se nikde nic neodlepuje, Glass drží na místě a nemá negativní vliv na pohyb prstů na displeji.

1975 1983

Dnes nejčtenější

.