Zavřít reklamu

SiOSSNES je dnes mimoriadne populárnou konzolou, aspoň u tvorcov emulátorov a mobilných hráčov, ktorí si chcú zaspomínať na mladosť. Legendárna konzola od Nintenda, na ktorej sme v minulosti mohli hrať Super Mario World a iné známe tituly, sa už niekoľkokrát vrátila na obrazovky iPhone a iných iOS zariadení, no vždy sa jednalo o krátkodobé záležitosti, keďže Apple rýchlo spravil opatrenia, ktoré znemožnili ľuďom hrať staré klasiky na svojich 2-jadrových 64-bitových telefónoch. Tvorcovia emulátorov sa vracajú opäť na scénu a tentoraz premenia iPhone 6 alebo iPhone 6 Plus na také prenosné Nintendá.

Nový emulátor nesie pomenovanie SiOS a prekvapením je, že tento emulátor dnes funguje na každom zariadení s operačným systémom iOS 8.0.2 alebo starším a je jedno, či používate iPhone 4 alebo iPhone 6 Plus. A navyše je jedno či máte jailbreak alebo nie, pretože tento emulátor funguje aj na zariadeniach bez neho, čo len potvrdzuje kompatibilitu s iPhone 6 a iOS 8. A ako môžete nainštalovať emulátor na svoje zariadenia? Postup je o niečo zdĺhavejší, než inokedy:

  1. Zapnite Safari a kliknite na tento odkaz
  2. Choďte do Nastavenia – Všeobecné – Dátum a čas
  3. Vypnite položku Nastaviť automaticky
  4. Zmeňte dátum na 8. august/srpen 2014
  5. Opakujte inštaláciu
  6. Otvorte aplikáciu SiOS a kliknite na „Dôverovať“

Tak, emulátor by ste mali na svojom zariadení nainštalovaný, no nemáte na ňom žiadne hry. Ako ich teda dostanete do svojho iOS zariadenia? Celkom jednoducho:

  1. Choďte na CoolRoms.com a vstúpte do sekcie Super Nintendo
  2. Tu si zvoľte ROM-ku hry, ktorú chcete nainštlovať do vášho iOS zariadenia
  3. Po kliknutí na tlačidlo Download Now vyberte Otvoriť v SiOS
  4. Hra sa automaticky stiahne do SiOS aplikácie

*Zdroj: Cult of Mac

Dnes nejčtenější

.