Zavřít reklamu

O produktech společnosti Digiarty jsme na LsA psali již několikrát. Většinou v souvislosti s nějakou akční nabídkou, při které jste měli možnost získat software pro převod video formátů nebo například stažení videa z YouTube zcela zdarma. Ne jinak je tomu i tentokrát. Společnost Digiarty ani tentokrát nezklamala a přináší v rámci své Halloweenské akce zdarma plnou licenci na MacX DVD Ripper Pro, který je jinak dostupný za cenu 59,95$.

DVD ripper MacX DVD Ripper pro přináší skutečně velmi kvalitní řešení pro ripování veškerých DVD do MP4, H.264, MOV, FLV, MPEG, M4V, AVI, QT a dalších formátů. Máte navíc možnost nastavit přímo zařízení, pro které chcete DVD ripovat a tak nemusíte následně již používat žádný další software na převod. Stačí když při ripování nastavíte, že chcete formát pro iPhone 5s/5c/5/4s/4/3G nebo pro iPad, iPad mini, Apple TV, iPod, Android zařízení nebo počítač ve FULL HD a vyberete kvalitu. Následně se již DVD převede přesně do formátu, který potřebujete a je ideální pro přehrávání na vašem zařízení.

Samozřejmostí je možnost přidat titulky, spojit více stop do jedné, vyladit zvuk i obraz, nechat automaticky vytvořit screenshoty z ripovaného DVD, odeslat po ripování soubor na youtube nebo jiný server nebo stáhnout Cover. Zajímavé je, že v rámci licence získáváte aktualizaci aplikace tak, aby se nestalo, že nemůžete nějaké DVD kvůli nové ochraně ripovat na svůj disk. MacX DVD Ripper Pro by měl dokázat převést veškeré DVD bez ohledu na to, jak jsou chráněna. Jakmile přejdete na stránku ke stažení, vedle tlačítka download prosím použijte tkaé tlačítko Get Licence Code a tento kód při prvním spuštění MacX DVD Ripper Pro zadejte do položky Licence Code.

adv01

Dnes nejčtenější

.