Zavřít reklamu

S vydáním každé nové verze operačního systému se chtě nechtě objevují také problémy. V případě iOS 7 se nejedná o žádný velký zásadní problém, který by postihoval miliony uživatelů, jedná se o malé problémy, které se týkají pouze některých telefonů a tak zatím co někteří uživatelé hlásí nefunkční slide to unlock, jiným nejde telefon aktivovat a dalším se rychle vybíjí baterie. To je samozřejmě pro Apple mnohem horší situace, než kdyby se objevila jedna globální chyba, kterou by bylo možné opravit u všech uživatelů najednou.

Společnost Apple však samozřejmě pracuje na co nejrychlejším odstranění všech chyb, které uživatele iOS 7 doprovází a nová verze operačního systému iOS 7.0.3 přinese opravu řady problémů, které uživatele trápí. Zatím co první aktualizace iOS 7.0.1 určena pouze pro majitele iPhone 5s a iPhone 5c řešila problémy konkrétních dvou zařízení, v aktualizaci iOS 7.0.2 jsme se setkali s opravou bezpečnostní chyby a tak uživatelé stále čekají na první aktualizaci, která bude řešit opravu chyb. První takovou aktualizací bude iOS 7.0.3, které se podle tvrzení zaměstnanců a zdrojů blízkých společnosti Apple, dostane k uživatelům již velmi brzy, pravděpodobně v tomto týdnu.

Čtěte také: Apple rozposlal iOS 7.0.3 zamestnancom a partnerom

Aktualizace přinese pouze opravy chyb a zvýšení bezpečnosti iOS 7, přidání nových funkcí se dočkáme až ve verzi iOS 7.1, tak jak to bylo v minulosti. Nová a vůbec první aktualizace iOS 7.0.3 opravující běžné chyby a problémy by tedy měla řešit trápení mnohých uživatelů. Nás zajímá s čím konkrétně máte problém u iOS 7 vy, tedy pokud nějaký máte.

Apple iOS 7

Dnes nejčtenější

.