Zavřít reklamu

Pred vyše rokom sme vás prvýkrát informovali o počine spoločnosti Jawbone, ktorá sa rozhodla spustiť výrobu a predaj náramku UP, ktorý monitoruje vašu dennú chôdzu, dĺžku spánku a následne odosiela prostredníctvom Bluetooth dáta do vášho iPhone, pokiaľ na ňom máte nainštalovanú voľne dostupnú rovnomennú aplikáciu. Krátko po vydaní však nasledovali problémy spôsobené aj iOS aplikáciou, na čo spoločnosť reagovala vrátením 100% ceny produktu nespokojný zákazníkom. Teraz, po roku, sa spoločnosť rozhodla svoj produkt aktualizovať a prináša na trh verziu 2.0.

Jawbone spustí predaj nového náramku, ktorý je tentoraz podobný náramku Nike+ FuelBand, ktorý začal predávať Apple minulý mesiac. Náramok aj naďalej ostáva flexibilný, gumený a taktiež rieši dva hlavné problémy predchádzajúcej verzie produktu. Prvým zásadným problémom bol fakt, že už malé množstvo vody sa dokázalo dostať dovnútra náramku, čím spôsobilo poškodenie interných komponentov. Druhým problémom bola zvedavosť ľudí, ktorí zvedavosťou a ohýbaním produktu dokázali technológiu poškodiť.

jawboneup2012

Spoločnosť sa tak dnes rozhodla vydať novú verziu produktu už dnes. Táto bude dostupná v ôsmych farbách a za cenu 129.99 dolárov na webe Jawbone.com, v obchodoch Apple Store, AT&T a Best Buy. Samotná aplikácia pre iPhone je dostupná zadarmo na App Store.

Dnes nejčtenější

.