Zavřít reklamu

Galerii zábavných MMS s motivy Filipojakubské noci a Prvního máje a zároveň možnost editovat vlastnoručně pořízené fotografie pomocí filtrů a rámečků – to vše nabízí aplikace Vodafonu pro chytré telefony s názvem MMS Editor. Nyní se zdokonalenými funkcionalitami jako například možnost upravit fotku několika filtry zároveň, nebo publikovat na sociální sítě přímo z aplikace.

„Zásadním vylepšením aplikace MMS editor je automatické zasílání sezónních MMS,“ říká Eva Štípková, senior manažerka interaktivního a direkt marketingu Vodafonu a dodává: „Velmi praktické jsou ale  také  funkcionality umožňující ořez fotografie, či její publikaci na sociální sítě přímo z prostředí aplikace.“

vodafone-MMS-editor

Vodafone MMS Editor umožňuje aplikovat na vlastní fotografii více než 25 filtrů a orámovat ji více než 11 druhy rámečků od historických až po současné. Filtry a rámečky je možné na sebe vrstvit a úpravě fotek v mobilu se tak meze nekladou. Upravenou fotografii je pak možné odeslat jako MMS, publikovat na sociální sítě, nebo nastavit jako plochu telefonu.  – Tisková zpráva společnosti Vodafone.

Dnes nejčtenější

.