Zavřít reklamu

Untitled
Ještě dnes, pár hodin před vlastním Apple media Event vám přínášíme nejnovější pověsti o produktech, které pravděpodobně Apple představí. Apple media event začíná v 19:00, nejpozdeji do 21:30 výjde na Letem světem Apple podrobný článek, věnovaný produktům, které nám Steve Jobs ukáže. Abyste si ukrátili čekání, podívejte se na odhady týkající se novinek.

  • iTV, další generace Apple TV bude vzhledově připomínat iPhone 4 bez displeje a to jak tvarem, tak i svojí velikostí.  Bude stát 99 dolarů a nabídne rozhraní iOS, včetně podpory pro aplikace z iTunes App Store
  • iPod touch bude obsahovat gyroskop, Retina displej, buď přední, zadní nebo oba fotoaparáty, microfon, a bude mít nový tvar. Možná je také podpora pro 3G a scaner sítnic.
  • iPod nano, bude ve velikosti 3x3cm, buď se bude ovládat dotykem, nebo dostane speciální ovládací prvek do jeho zadní části. Stane se z něj neidealnější iPod do posilovny nebo do města!
  • iTunes, je pravděpodobné, že Apple přidá podporu pro půjčování seriálů a dělší náhledy písniček. Možné také je, že se objeví www.itunes.com s mezinárodním přístupem.
  • iLife 11″, bude chybět iDVD aplikace, kterou nahradí aplikace pro tvoření základních aplikací do iOS. Apple pravděpodobně velmi jednoduše ošetří, aby běžní uživatele nemohli konkurovat vývojářům, tím že aplikace vytvořené v iLife nebudou moci být zařazeny do iTunes App Store, ale pouze do vašeho osobního zařízení. Bude se jednat o základní aplikace, které se budou tvořit podobně jako například webové stránky v iWeb a nebudete potřebovat znát ani základy programování.
  • iPad iOS 4.0 pravděpodobně Apple Inc. uvolní pro vývojáře, aby byli schopni před jeho ostrým nasazením optimalizovat aplikace pro tento operační systém. Uvolnění pro uživatele pak může trvat další 2-3 měsíce.
  • iPhone jako iTV ovladač, je možné, že iTV bude vyžadovat nějaké iOS zařízení pro ovládání samotné iTV, díky tomu bude také zaručena její nízká cena.
iPod nano 6

Obaly pro nový iPod nano jsou již na čínském trhu.

Dnes nejčtenější

.