Zavřít reklamu

Nemáte rádi Jailbrake a i přesto by jste rádi věděli všechno o vašem telefonu? Tak je tu pro vás aplikace s názvem System manager. Díky ní se dovíte vše potřebné a budete usínat s vědomím, že svůj iPhone máte pod kontrolou.

Aplikace je celkem příjemně zpracovaná a přehledná a obsahuje téměř vše co vás napadne. Zase bych ji rozebral po jednotlivých záložkách. V aplikaci jich najdeme celkově 5 a to následující: za 1)Memory zde máte krásně rozepsáno využívání paměti včetně pěkného barevného koláčového grafu. 2)Process nám uvádí rozepsané spuštěné aplikace a systémové procesy o kterých jsem ani neměl tušení, že v telefonu jsou.

3) Disk tato záložka obsahuje informace o místě na flash paměti telefonu, kolik ji je volné nebo využité a zase zobrazeno v koláčovém grafu, vše je doplněno o sečtení aplikací, písniček a fotek v mobilu. 4) Battery ukazuje jako mnoho aplikací průběh nabíjení a informuje nás kolik iPhone vydrží na WiFi, volání, poslechu hudby a podobně. 5) System nám řekne jaký máme model iPhone, kdyby jsme to nevěděli, operační systém, IP a MAC adresy rychlost procesoru a sběrnice.

mzl.wmhquwxk.480x480-75

mzl.gfpkehuz.480x480-75mzl.itkdlzyj.480x480-75

Celkově mě aplikace za cenu 0,79 euro velmi zaujala, protože jen manažer pro baterku je mnohokrát v iTunes App Store dražší, než celá tato aplikace. Příjemně překvapen jsem byl, když aplikacen začala sama od sebe zvonit a já jsem zjistil, že poukazuje na nabitou baterku. Ale mam i výtku k záložce s procesy, je krásné, že všechny spuštěné aplikace jsou přehledně vypsány a můžeme si je hned z aplikace jedním kliknutím spustit, ale proč ne ukončit jako to má např. SBSettings pro iPhone s JB? Toto je moje jediná připomínka k aplikaci, jinak je vše celkem v pořádku a domyšlené.

mzl.lbafesei.480x480-75mzl.smeduhdl.480x480-75

Aplikaci System manager stáhnete z iTunes App Store za cenu 0,79 euro ZDE.

Dnes nejčtenější

.