Dober dan, kdaj je primerno zamenjati baterijo?
Telefon še ne kaže signala za povezavo, vendar imam 401 ciklov polnjenja in stanje je 86%.
Ker je bil telefon danes ob 7. uri zjutraj odklopljen z brezžičnega polnilnika, 100%
In trenutno, skoraj ob polnoči, telefon kaže 59%? Prosim za nasvet, ali je to samo občutek, ko mislim, da telefon ne bo zdržal cel dan in ga moram čez dan polniti.
In prosim, dajte mi kakšen nasvet, kako najbolje ravnati z baterijo, ko jo zamenjam, da bo zdržala čim dlje? Ali pa naj se s tem preprosto ne ukvarjam in ne bom suženj svojega telefona?
-
Je originalna baterija še vedno tam ali je bila zamenjana?
Originalni delujejo bolje.
Telefon bo samodejno poklical servis, zamenjati ga morate le, če se sistem opazno upočasni in hitro izprazni.
Običajno pod 80 % je že za zamenjavoPotem je odvisno od tega, ali je originalna baterija še na voljo ali ne.chat Priporočite boljšo storitev
Ampak originalna baterija je še vedno najboljša, kljub višji ceni
Je že na robu zamenjave, jaz bi se s tem ukvarjal prek mobilnih dežurnih služb, tam so strokovnjaki, ki bodo vse naredili, medtem ko čakate.
Zame je zamenjava baterije mogoča le v servisnem centru, idealno tam, kjer imajo originalne dele. Sam sem baterijo zamenjal v Opravíme. iPhone in bilo je v redu in samo čakalo je.
Pozdravljeni, priporočam storitev/trgovino, ki ima partnerja iz Apple, kot na primer jazStore ali Istyle v vsakem večjem nakupovalnem središču ali mestu