Bună ziua, aș dori să vă citesc experiențele și dacă merită să parcurgeți acest traseu. iphone
-
cum la cine
probabil mai bine decât să încheiați un plan de rateone creditdar în funcție de tip, trebuie să plătești 1000/- pe lună, ceea ce înseamnă că vei plăti 12.000/- pe an pentru „închiriere” și apoi vei plăti înapoi.
într-un an este cam jumătate din prețul telefonului și într-un an nu va scădea la jumătate
Ei bine, mă cam gândesc la asta chiar acum pentru că, de exemplu, când mă uit la bazar, cu cât se vinde iphone 11 pentru 64 GB - 18990 Kč în versiunea de 64 GB și cu carcasa originală. Mă întreb puțin dacă... Alza Nu da sau nu. 12 Pro 128GB vă va costa 17148 CZK pe an și cum rămâne cu următorul model? Am auzit asta atunci alza creează probleme. Telefonul se examinează la lupă, dacă nu la microscop, și fiecare zgârietură care în mod normal nu este vizibilă cu ochiul liber este reparată, nu știu.
luate în considerare pentru fiecare
dar chiar nu aș arunca 17 pentru o chirie pe un an
acesta este pseudo-ideal pentru oamenii care nu au bani să-l cumpere.
Nu o am = nu am nevoie de modelul flagship PROVreau să economisesc cumpărând SE2020
o afacere premium, poate de un an este, de asemenea, o soluție, dar când mă gândesc la modul în care capacitatea bateriei XS scade după un an de utilizare normală și cât costă înlocuirea lui, are sens să cumpărăm ceva complet diferit și noi sunt înapoi la SE2020 cu jumătate din preț
Nu vad un motiv sa cumpar un model PRO daca nu sunt bani in plus, daca persoana nu are ego sau nu este cineva care traieste pe retelele de socializare
A urmări ego-ul nu este cu adevărat. 30K pentru un telefon ar fi bine, dar pot vedea lucruri mai sensibile în care să investesc, deoarece îmi renovez casa. Mă duc chiar acum. iPhone X de la începutul vânzării sale. O schimbare ar fi bine. și doar că nu se știe niciodată ce va aduce anul viitor iphone Vor aduce ceva nou și acum da 30 pentru 12 pro și anul viitor încă 30 pentru 13 pro, ei bine, nu știu, dar nu trebuie să fie așa. iar cand vad cu cat se vinde un model de un an cu garantie de 16 luni, nu stiu. Totul este despre compromis și gândire logică. Dacă ar fi să-mi schimb telefonul în fiecare an și să țin cont că-l cumpăr acum cu 30 și îl vând anul viitor cu 20, atunci acel an de utilizare m-ar costa 10 K + 10 K pentru a-mi cumpăra altul. pentru că suntem la 20 pe an cu Alza, ai vreo economie de 3, dar de fapt m-a interesat cum faci schimbul pentru un model nou, ca să pot și eu alza dupa un an nu a spus ca are un cadru decojit de la uz normal, doua micro zgarieturi pe care nici macar nu le observi cand te uiti normal etc si apoi doar ca sa te asiguri ca nu a spus, platesti-ne 5000 CZK in plus asta ma intereseaza
Mi se pare că pur și simplu nu ai atât de mulți bani pentru asta și doar cauți confirmare ca să poți lua clasa a XII-a și să îți dedice cineva aici. Cred că este un fel de alza sau pur și simplu prostia și propria lor lăcomie. Dacă cineva simte asta alza (sau oricine altcineva, simți-te și tu liber apple) va face caritate, așa că greșește. Vreau doar să câștig cât mai mult posibil. Deci fie cumpără-l și apoi e al tău și poți face ce vrei cu el, apoi trebuie să îl vinzi sau nu îl ai (ceea ce nu este păcat, ci doar un fapt de moment) și acum s-au terminat cu ea.
Experiența mea cu acest program este mai mult decât negativă. Cand semnezi contractul te scruteaza mai mult decat cand iti cumperi o masina in leasing, totul este foarte lung, dupa un an jumate am vrut sa returnez telefonul, trebuie sa fiu de acord cu contributiile de mai sus, dupa vreo 45 de minute. de hârtii și lustruirea aparatului, care nu a căzut o dată pe pământ și tot timpul l-am purtat în ambalajul furnizat și tehnicianul mi-a spus că sunt deteriorări în colțul de sus (un punct foarte fin de mărimea unui bob de făină)
Nu am fost de acord cu pretenția sa de a plăti o amendă de 10% din prețul de achiziție al dispozitivului ( iphone pentru 29) mi-a raspuns ca daca nu imi place ma va percepe 000% si nu pot face nimic!!!. Nu a răspuns la toate argumentele că telefonul a fost folosit de un an și jumătate, spunând că nu este problema lui...oneAșa că am plătit. Il recomand TUTUROR!!! Evitați prin toate mijloacele acest serviciu!!!
FYI: în aproximativ 16 luni vei plăti aproape întreaga sumă a telefonului și apoi un bonus după eventuala returnare a acestuia. minicel putin 10-20%. Și nu ai decât ochi din care să plângi. Dacă cumperi un telefon cu 29,– în rate fără majorări de la alt vânzător, în aproximativ un an și jumătate îl vor cumpăra înapoi cu 000-5...
Cifrele sunt clare aici!!!
Alza nu???
Cea mai proastă experiență din viața meaBuna ziua...
Vă rog, aș vrea să întreb. Calitatea mea de membru la program a fost anulată recent. alza neo.
Mi-am pierdut telefonul mobil și reclamația mea nu a fost recunoscută... și mi-au trimis o factură pentru a plăti dispozitivul pierdut...
Acum câteva zile le-am trimis o cerere de închiriere a unei noi locații. Sub același nume, sub același număr de naștere..... dar doar dintr-o altă țară alza cont.
Cererea mea a fost aprobată. Iar azi trebuie sa ridic marfa de la sucursala... Va trebui sa platesc mai intai aparatul pierdut sau imi elibereaza un aparat nou fara nici o problema.
Are cineva experienta...
mulțumescAnul trecut am semnat un contract de membru cu Alza Neo. Am ales un telefon Samsung. După un an am cerut un dispozitiv de schimb. Înlocuirea dispozitivului după un an a fost Alza Nu obișnuit. Spre surprinderea mea, am primit un raspuns ca se poate inlocui aparatul abia dupa 24 de luni (durata contractului), sau sa platesc diferenta de membru pentru lunile ramase neexpirate pana la incheierea contractului. Plata lunară este stabilită astfel încât să plătiți pentru întregul dispozitiv în 24 de luni, ceea ce în cele din urmă nu este al dvs. Acest lucru a făcut ca serviciul să fie absolut dezavantajos.
De ce să plătești pentru un telefon care în cele din urmă nu este al tău și oricum vei ajunge să plătești în exces pentru el? Ce zici să cumperi cel mai recent model cu 30 CZK și să-l vinzi după un an și jumătate, cât este încă în garanție, cu 000 CZK? Veți plăti doar 20 CZK în plus pentru noul model.
Și în plus, aveți proprietatea deplină și nu trebuie să faceți față cu abraziuni minore și apoi trebuie să plătiți suplimentar (ca și în cazul Alza NEO ) 10–20% pentru zgârieturi miciance, unde veți plăti în plus pentru telefon cu încă o mie după 24 de luni. Fac asta din 14pro, cand vand mereu telefonul cu 10 mii mai ieftin, fara deteriorari, cu garantie, capacitate baterie intre 90-96%, si cu accesorii. Atunci voi plăti mai puțin de jumătate pentru un model nou. Mai bine decât să te înscrii cu diavolii, unde plătesc în plus pentru telefon și chiar cred că e zgâriat ca să le pot da și mai mult.Faptul că nu deții dispozitivul este principalul avantaj al închirierii, acesta este și scopul - nu trebuie să-ți faci griji cu privire la scăderea capacității bateriei, învechirea, uzura normală etc., bineînțeles că plătești pentru asta, nimic nu este gratuit.
De exemplu iPhone 16 Pro Max Un card de 256 GB costă în prezent 950 CZK pe lună timp de doi ani, ceea ce reprezintă un total de aproximativ 22 CZK, în timp ce unul nou costă de la 500 CZK la magazinele online mici, la Alza/Datart etc. 33 CZK, dar în cadrul NEO aveți asigurare împotriva spargerii sau furtului și, de asemenea, o garanție de înlocuire imediată pe durata contractului, care este de doi sau trei ani, în funcție de tipul de bunuri (excelent pentru companiile care altfel au o garanție de doar un an). Această asigurare poate fi achiziționată separat, dar prețul rezultat este atunci de aproximativ 000 CZK. Și fără asta, e un risc destul de mare - cine nu a reușit să-și spargă ecranul telefonului? Înlocuirea ecranului unui iPhone fără asigurare nu este profitabilă. Furtul este, de asemenea, un lucru frecvent, mai ales în cazul iPhone-ului.
Deci, dacă iei un credit de consum cu o plată lunară de 950 CZK și o DAE de 10% (pe care s-ar putea să nu o obții, nici măcar o DAE de 25% nu face excepție), telefonul mobil va fi al tău în 4 ani și vei plăti aproximativ 50 CZK pentru el, după acești ani vei avea, ei bine, o zgârietură veche de 000 ani, iPhone-urile își mențin prețul, dar totuși... O mică zgârieturăancPlătești în ambele cazuri, în primul caz prin plata unui preț suplimentar către Alza la returnarea dispozitivului, în al doilea caz prin plata unui preț redus la vânzare.
Pe scurt, nu mi se pare o ofertă rea.
ALZA NU RECOMAND CU TOTUL!!!
Până acum, ne număram printre clienții corporativi obișnuiți ai Alzei, dar această experiență ne-a dezamăgit serios.
Dispozitivul închiriat, cu asigurare plătită, a fost reclamat din cauza unei erori software la tastatură (în special J/K/L). L-am predat curat, fără semne de deteriorare. Cu toate acestea, după diagnosticare, am fost informați că dispozitivul a fost deteriorat de un lichid necunoscut și reparația nu a fost acoperită - și ni s-a emis o factură de 666,33 €, pe care a trebuit să o plătim, altfel am fi rămas fără un dispozitiv funcțional.
Ceea ce este frapant este că:
• eroarea noastră nu a afectat nicio placă de bază;
• fotografiile din service nu corespund stării dispozitivului pe care l-am predat (poluare extremă care nu exista înainte de expediere);
• defectul a apărut aparent după livrare, sau în service, dar responsabilitatea ne-a fost transferată fără nicio dovadă concretă;
• și cel mai important – care este scopul asigurării și chiriei plătite, dacă există Alza într-o situație reală pe care refuză să o accepte?Rezultatul?
Am plătit 666,33 € pentru ceva ce nu a fost vina noastră și ne-am pierdut încrederea în corectitudinea acestei companii.Gândește-te foarte atent în cine ai încredere să-ți încredințezi banii și tehnologia. Asigurarea de la Alza înseamnă, se pare, că nu ai nicio garanție.ancIu.