Bună, am iPhone 13 și, în ultima vreme, volumul sunetelor sistemului meu a crescut brusc, de la sine - sunete de butoane, sunet de blocare, sunet de notificare, sunet de cameră. E destul de enervant. Uneori, pentru o schimbare, nu se aude niciun sunet. După un timp, se dezactivează din nou. Uneori durează câteva secunde, alteori câteva minute.
Stie cineva ce ar putea fi cauza asta?
-
dub540 scrie:
Bună, am iPhone 13 și, în ultima vreme, volumul sunetelor sistemului meu a crescut brusc, de la sine - sunete de butoane, sunet de blocare, sunet de notificare, sunet de cameră. E destul de enervant. Uneori, pentru o schimbare, nu se aude niciun sunet. După un timp, se dezactivează din nou. Uneori durează câteva secunde, alteori câteva minute.Stie cineva ce ar putea fi cauza asta?
Salut, am aceeași problemă și am un IP.one 15. Ți-ai dat seama ce ar putea fi?
Salut, nu am venit cu nimic. Dar se întâmplă doar ocazional.
Acum în mod regulat în aplicație ChatGPT.eu am iPhone 14 Pro Max și am această problemă de 8 luni. Nimeni nu m-a ajutat încă, se întâmplă mereu aleatoriu.
Salut, am exact aceeași problemă pe iPhone 16 Pro și l-am avut și pe 14 Pro MaxDin câte am încercat să descifrez problema eu însumi, eroarea nu constă în iOS, dar în aplicație ChatGPT. De fiecare dată când setez un volum și apoi accesez o aplicație sau o pagină ChatGPT, volumul meu este dezactivat. Eroarea trebuie să fie în aplicație.
Posibilă soluție - m-a ajutat
Zkontrolujte "Vyrovnání hlasitosti": Toto nastavení může způsobit, že se hlasitost automaticky upraví. Jděte do Nastavení > Aplikace > Hudba. Zapněte nebo vypněte funkci "Vyrovnání hlasitosti". Zkontrolujte nastavení pro sluchátka: Pokud používáte sluchátka, je možné, že je nastaveno "Tlumit hlasité zvuky". Jděte do Nastavení > Zvuky a haptika > Bezpečnost sluchátek. Zkontrolujte, zda máte tuto funkci zapnutou a případně upravte její nastavení nebo ji vypněte. Vyčistěte reproduktory: Prach a nečistoty mohou způsobit problémy s kvalitou zvuku. Použijte měkký, suchý štěteček k očištění otvoru reproduktoru nebo sluchátka. Zkontrolujte a upravte ručně hlasitost: Ujistěte se, že máte správně nastavenou hlasitost. Přejděte do Nastavení > Zvuky (nebo Zvuky a haptika) a zkuste několikrát přejet jezdcem s hlasitostí doprava a doleva.