Zavřít reklamu
  • Nepřičítají se body do soutěže #3179

    Dobrý den Kamarád si nedávno k Vánocům koupil Apple Watch, rozhodli jsme se, že si dáme soutěž v aktivitě, první dva dny vše fungovalo v pořádku. Třetí den jsem šel spát kolem 3 ráno a na Apple Watch měl cca 140 bodů do nového dne, usnul jsem s hodinkami a když jsem kolem oběda kontroloval stav soutěže, všiml jsem si, že se nepřipočítaly žádné body. Tak jsem restartoval hodinky i telefon, stále nic, druhý den jsem hodinky i telefon aktualizoval a dvě hodiny potom stále nic, po třech hodinách se mi na Watch ukázala notifikace, o tom, že kamarád soutěž vyhrál a celá tabulka se soutěží mi zmizela. U kamaráda to ukazuje, že mám 3.den-139b.,4.den-0b.,5.den-0b. Díky za radu

    Nepřičítají se body do soutěže #11672

    Ahoj,
    nějak podobně se chovají i mi soutěžící:

    Akorát, že já jsem si myslel, že prostě necvičí nebo, že si nechali hodinky doma... Nechápal jsem, že někdo potvrdí výzvu, ale pak se nehýbe celý den nebo i dva dny... Nezkoušel jsi je reklamovat, když nepomohl restart nebo nové párování k telefonu?

    Nepřičítají se body do soutěže #11673

    Ne, nereklamoval jsem je :D, ale vypnul jsem a znova zapnul zdílení aktivity a začal novou soutěž, která běžela vpoho dokud jsem opět neponocoval s hodinkama a nedal jsem je potom nabít. Takže zjištění je takový: Když mám hodinky cca do 3-4 hodin a dám je mezi 4-6 než vstanu nabít tak se ta soutěž prostě sekne a nic než zrušení zdilení aktivity to neobnoví.

Odpověď na: Nepřičítají se body do soutěže

celý text

.