Zavřít reklamu
  • Ukradený a obnovený Iphone se #2060

    Dobrý den, opravdu nevím kam jinam se obrátit. Na Nový rok mi byl odcizen telefon a do dneška jsem každý den kontrolovala icloud a funkci find my iphone. Sice byl offline ale aspon jsem ho viděla v příhlášených zařízeních i jeho poslední zálohu kterou jsem udělala 31.12. Dnes se mi v nastavení icloudu ukazuje že nemam přihlášené žádné zařízení. Je tedy možné že se do něj lupič dostal a cely ho obnovil ? Naivně jsem si myslela, že je to nemožný a že bude lupiči k ničemu tak raději poběžím na policii a nechám zablokovat imei. Opravdu by mohl nějaký jouda co mě okradl mít prostředky a probořit nejnovější ios ? Moc děkuji za každý komentář..

    Ukradený a obnovený Iphone se #9260

    Ahoj,

    Pokiaľ viem, tak iPhone, ktorý je zamknutý na iCloud, prípadne má ešte aj zámok kódom, sa dá obnoviť len pomocou DFU módu. Klasická obnova v iTunes totiž pýta najskôr vypnúť Find my iPhone.
    Po takejto obnove sa dá iPhone spustiť a začne prvotné nastavenie iPhone. Prejdeš jazykom a lokalizáciou, potom nastavením internetu a tu vzniká problém. Po tomto kroku, ťa iPhone vyzve aby si sa opätovne prihlásila do starého iCloud účtu a čiže neponúkne nič iné. Pokiaľ sa do toho mobilu neprihlásiš ty, tak nikto. Skúšal som to.

    Jediné, čo mi nejde do hlavy je, že prečo ti zmizol z prihlásených zariadení na iCloud. Tam by mal ostať, pokial sa sama z iPhone neodhlásiš. Na to treba iCloud heslo. Ak by ho aj niekto zistil, tak na mail ti príde notifikácia o vypnutí služby Find my iPhone na zariadení, ktoré ti ukradli.

    Toť vsjo z mojich poznatkov.

    Ukradený a obnovený Iphone se #9261

    Ahoj, ako už bolo spomenuté, pokiaľ bola zapnutá funkcia Find my iPhone, tak DFU nepomôže, nakoľko bude mobil požadovať aby si sa do neho prihlásila. Jediná možnosť ako sa dá toto obabrať je, že zlodej z dosky vypájkuje súčiastky a nahradí ich novými. V takom prípade by bolo možné telefón používať aj bez tvojho hesla, avšak samotný proces sa finančne moc nevyplatí. 😉

Odpověď na: Ukradený a obnovený Iphone se

celý text

.