Zavřít reklamu
  • Iphone X-hovor #2037

    Zdravím U IPhone X 256Gb IOS 11.2.1 mám problém s hovorem, když někomu volám, nebo on mě nastane problém, který spočívá v tom že mě dotyčný špatně slyší (já slyším dobře) během hovoru se můj hlas ztrácí jako bych měl telefon dva metry od pusy a následně vrací do normálu, během delšího hovoru je to jak na kolotoči. Zkoušel jsem vyměnit SIM O2 i Vodafone žádná změna, signál plný LTE a defakto vždy sem byl na jednom místě bez pohybu. Zkoušel sem i tovární nastavení to ale nezabralo. Telefon sem dal na reklamaci a po měsíci mě dali úplně nový IPhone, jenže u něj mám úplně ten samý problém😂. Nesetkal se někdo s vás z něčím podobným?? Děkuji za jakoukoli radu.

    Iphone X-hovor #9215

    Ahoj, jo na X mám horší příjem než na 7. A děla mi to hlavně když mám záple Wi-Fi hovory, takže to nepoužívám vůbec. A připadá mi, ze když mám i vyplou Wi-Fi, tak kvalita hovoru je lepší. A docela mě to štve, telefon za takový prachy, potřebuji nutné volat a zrovna to blbne...

    Jinak proč to téma sem dávás 2x?!

    Iphone X-hovor #9216

    Za ty dva příspěvky se omlouvám, nějak se odeslalo dva krát. Jinak sem zkoušel vypnout Wi-fi hovory mám vypnuté a zkoušel jsem vypnout i Wi-Fi a stejně je to žalostné. Jen mi přijde divné aby jednomu člověku se dostali dva telefony se stejnou závadou, když s tím nikdo jiný problém nemá.

    Iphone X-hovor #9217

    Ahoj. Aký používaš kryt alebo púzdro telefónu ? Nejde o nejaký neoreginál ktorý prekrýva mikrofón ? U iPhone X ich je viac a pokial nemajú všetky rovnaké rozlíšenie hlasu, môže byť softwarovo upravený a v tomto prípade v neprospech kvality hovoreného slova. Požívam iPhone X viac ako dva mesiace a s problémom ako udávaš som sa nestretol ani zďaleka. Skôr naopak. Je to len otázka {aj keď verím, že takýto telefón sa nebáli do Cinskeho puzdra]
    Pekný deň

    Iphone X-hovor #9218

    Obalem to být nemůže, zkoušel jsem to s i bez a žádná změna nenastala. Jinak mám ještě SE se stejnou verzí IOS a tam je to bez problému, zkoušel sem továrko, vypnutí LTE i Wi-Fi ale nic nepomohlo:(. Tak jestli znovu reklamace🧐??

    Iphone X-hovor #9219

    Ahoj mám ten samý problém na mém X-ku proti strana mě špatně slyší 👿

    Iphone X-hovor #9220

    Já nepoužívám žádné kryty a signál špatný

    Iphone X-hovor #9221

    No fajn a řešil si to nějak?? Já sem první kus dával na reklamaci, tu uznali a dostal sem nový. Jenže tam je úplně ten samý problém😂. Já nevím počkám jestli to vyřeší aktualizace a jestli ne tak znova no.

    Iphone X-hovor #9222

    Zatím jsem to neřešil. Uvidím po update

    Iphone X-hovor #9223

    Zdravím.
    Měl jsem (mám) stejný problém.
    Sedím v kanclu a téměř každý mi v telefonu říká, že mě neslyší. Udělám 2-3 kroky a už je to v pořádku.
    Nevidím ale problém v telefonu ale v místě kde sedím.
    Soudím dle toho, že úplně stejný problém jsem měl se 7+.
    Kálí mě to ale v telefonu to není. Jedině že bych v obou přístrojích měl totožný problém.
    iOS mám nejnovější a žádná změna.

    Iphone X-hovor #9224

    Častým důvodem tohoto problému (zvuk jako z dálky, nebo žádný), způsobuje chybné držení telefonu. Hodne lidí větší telefon podkládá malíčkem a nevědomě zakryje i otvor pro mikrofon, nenechte se zmást, z těch asi pěti děr, je otvor pro mikrofon jen jeden a tak stačí málo.

Odpověď na: Iphone X-hovor

celý text

.