Zavřít reklamu
  • Iphone 7 32GB #8520

    Na Appstore najdeš drtivou většinu aplikací, které Google nabízí na Androidu a fungují velice dobře. To samé platí pro aplikace od Microsoftu. S počítačem telefon propojíš datovým kabelem (buď je zapojený do nabíječky, nebo ho z ní vysuneš a máš kabel s klasickým USB).

    Jestli vážně chceš ten telefon mít mnoho let, vybral bych iPhone 8. Budeš mít jistotu, že vyjdeš s místem + jako bonus o chlup lepší foťák a hlasitější reproduktory. Za novější model s větším úložištěm si připlatíš, ale zase ho jednou o něco dráž můžeš prodat.

    Mě osobně se více líbí kovové provedení (iP7), než skleněná záda (iP8). Ne, že bych měl ke sklu nejistotu, bál se rozbití (prý navíc ten skleněný tolik neklouže v rukou), ale ten hliník se mi líbí.

    Iphone 7 32GB #8521

    Hliník se mi také líbí víc. To souhlasím. Dnes jsem navíc měla v ruce iP7 i iP8, popravdě..nějak nepoznám rozdíl, snad jen váhou. Vyhovuje mi více iP8m že je těžší, mám pocit, že v ruce fakt něco držím. A zdálo se mi to, nebo byla fakt rychlejší?

    Jinak osobně také nevyužiji bezdrátové nabíjení, tak nějak když vyšla iP7 tak jsem si v duchu říkala, že to je fakt ono, že by to mohl být ten iPhone, který si odnesu domů a zatím to vypadá spíš tedy na iP8.

    Poznatky, co mi ještě říkal známý ajťák, co je jablíčkář.. Pokud mobil na hodně let, vyplatí se spíš osmička.
    Osmička je spíše iPhone 7s, než vyloženě nějaký opravdu převrat.
    Velikost 32 GB je na mnoho let fakt malá, na rok, dva by ale mohla stačit (osobně si chci ale telefon koupit také na více, než rok, dva..spíše tři, čtyři anebo klidně déle 😆 ).

    Takže asi tak.

    Snad dobře vybereme :mrgreen:

    Iphone 7 32GB #8522

    telefon ze skla na 3-4 roky 😀 hodně štěstí

    Iphone 7 32GB #8523

    Bohužel u těchto telefonů je problém. Když bude v krytu, tak se ztratí design.
    Ale nosit ho jen tak, to je velká šance na pád. Já osobně jsem to vyřešil krytem UAG.

    Iphone 7 32GB #8524

    Design mě netrápí... Pokud někdo bude chtít vidět můj iPhone, tak ten kryt klidně sundám. Vzhledem k tomu, že ale vzhled osmičky nepřináší nic nového a spousta lidí na první pohled ani nepozná, co máte za telefon... Design je fakt to poslední, co řeším.
    Mimochodem... Můj současný telefon má také skleněná záda.. mám ho skoro čtyři roky a začal odcházet SW. . .

    Iphone 7 32GB #8525

    Design mě také netrápí. Koupím si tvrzené sklo a nějaký kryt. Jaký kryt doporučujete? Moje představa je taková, že si koupím silikonový pouzdro za 1000 Kč? Dokáže to přístroj ochránit při pádu z ruky na chodník apod.?

    Také se chci ještě zeptat na radu, kde bych si měl telefon koupit a kde by mohlo fungovat pojištění? Jelikož u takto drahého přístroje je pojištění drahá záležitost, tak by mě i zajímalo, kde funguje a jakou máte s pojištěním zkušenost.

    Díky

    Iphone 7 32GB #8526

    Osobně si telefon budu kupovat asi v iSetos. Trochu mě lákala Alza, protože tam mají možnost zaplatit si i pojištění navíc, ale popravdě nevím, jestli se to fakt vyplatí a proti čemu všemu to pojištění je .. V iSetu je výhoda možnost sbírání bodů na kartu a pak si zakoupit něco jiného se slevou. Nějakou speciální prodlouženou záruku ale asi nedělají.

Odpověď na: Iphone 7 32GB

celý text

.