Zavřít reklamu
  • iPhone z iSTORES #1908

    Zdravím, jakou máte zkušenost z tímto prodejcem? Zítra mají BlackFriday a já si jdu pro 7čku. Co ale hrotím je to, když to pak v druhém roce bude chtít reklamaci, jaký mají servis. Říkal, že mají servis na Slovensku, ne zrovna hezky se vyjádřil o Brittexu, který spolupracuje třeba s Alzou. Jde mi totiž o to, že pokud mi nevymění telefon rovnou za nový, tak druhořadé - byť certifikované díly - už nejsou ty původní a to mi vadí. Oni prej na tom Slovensku, kam to posílají, mají přímo dovoz dílů z Holandska od Applu, alespoň tak mi to řekl. Můžete někdo říct prosím zkušenosti a názor? Já měl dycky telefony z druhé ruky, tohle je první koupě a není to málo peněz a fakt nechci pak běhat s druhořadým náhradním dílem ve svém iZařízení Děkuji.

    iPhone z iSTORES #8874

    V prvním roce si to můžeš reklamovat sám kde chceš

    iPhone z iSTORES #8875

    Mám odtiaľ macbook , iphone 6s/7 bez problémov je to ofiko predajca aspon na slovensku... kamarát si tam kúpil mac pro pokazila sa mu nabíjačka za 5 dní mu to vyreklamovali . takže myslím že nebude problém

    iPhone z iSTORES #8876

    Ahoj.
    Pokud přemýšlíš o tom, že ti telefon za mašli odejde již ve druhém roce, tak si ho raději nekupuj. Apple standardně poskytuje záruku rok, jelikož tak je to v USA. Naši prodejci ale musí respektovat naše zákony a proto ten rok navíc, kdy nemohou jednat s Applem řeší tak, že do telefonů instalují doufejme ve většině případů certifikované díly, které se vyrábějí v těch samých čínských továrnách jako ty originální. Promiň, ale řešit reklamace již před zakoupením té věci, je stejný jaké bát se Mikuláše již v létě. Navíc Apple produkty jsou na tom s kvalitou velice dobře a jsou schopny šlapat bez zásahu 5 a více let. IStores ja navíc premium reseler, takže tam bych se toho nebál už tuplem.

Odpověď na: iPhone z iSTORES

celý text

.