Zavřít reklamu
  • iOS 11 – pocity, triky, tipy atd. #8239

    WatchOS4 s iOS10.3.3 fungovať nebude. Ja mám iP7+ a zhoršenú výdrž nepozorujem, je to +- rovnaké. Díval si sa do batérie, čo ti tam beží? Nemá nejaká tvoja aplikácia, čo má povolený beh na pozadí, problém z iOS11? Ja mám napr. od rána 77% baterky, použitie okolo 3 hodín. A to mám aj pripojené i iWach.

    iOS 11 – pocity, triky, tipy atd. #8240

    Nevím jestli to dělá jen mě na iphone7, když najedu do kontaktů a rozbalím kontakt, kliknu pod jménem na ikonku poslat zprávu nebo až uplně dole přímo na “poslat zprávu” otevřou se mi zprávy a musím vyhledat konkrétní osobu a pak napsat zprávu.Dřív to šlo, že jsem psal hned konkretnímu kontaktu.

    iOS 11 – pocity, triky, tipy atd. #8241

    Po aktualizaci uplně suprovej pocit (SE 64GB). Super, nastavil jsem si nové funkce dle potřeby (blokace reklamy, mapy, soubory - konečně dávají smysl, lehce překvapen z App Storu, a lehce naštván ze spodní nabýdky, no a další den přišlo vystřízlivění...

    +je rychlejší a je to znát... avšak

    • Safary dobrý!

    • příjde mi více intuitivní - jen otázka času se adaptovat

    • widget - siri se neplete (určení polohy, ví co kde potřebuju a kdy se tam má zobrazit moje oblíbená hra)

    • Google mapy jsou lepší, konečně je tam rychlost, mapy.cz mají trochu problém s určením polohy - no prostě 300m odbočte do prava v realu 20m 🙁

    • uložení do archyvu - nepoužívané aplikace

    • přehravač videa

    • kalendář - čísla týdnů v roce, kdyby tam byl plánovací kalendář (DPH, měsícní horma odpracovaných hodin napr. bylo by to supr)

    • ráno po aktualizaci a úpravě nastavení najednou 24GB místa místo pernamentních 4-5GB (mam 200GB na icloudu)

    • mnohem sépe se zavírají aplikace - osobně si myslím, že je není třeba zavírat

    • při přepínání aplikací má načtené v RAM předchozí takže nemusíte čekat, než se vám znovu načte (např. přepínání Safary, Firefox, Seznam) což velmi urychlí práci s iphone! Perfektní! Nevím jak to fungovalo u novějších iphonů...

    • vypnutí automatického přeosřování při přidržení na objektu

    • s kalkulačkou se dá počítat, do teď jsem se často překlepával při zadávání, teď se na ní nemusím dívat - velká radost, počítání bez chyb.

    • hřeje se!

    • při psaní v massengeru se mi to nějak někdy přepíná na gify, nestávalo se...

    • okleštěná klávesnice (ale velmi rychle a bez chyb se dá diktovat)

    • musel jsem smazat čtyři 32b programy - DSL mě mrzelo

    • při zobrazení horní nabídky se občas nic nezobrazí a lehce se na pár sekund zasekne - doufám, že velmi rychle bude aktualizace

    • jak mile se mi doma při příchodu z práce připojí k AirPortu vypnou se mobilní data, proč sakra! Výdrž baterie? Dnes ráno jsem je musel v autě opětovně zapnout.

    • dnes mi třikrát spadl při při používání aplikace (bez nutnosti hard reset) - to se nestalo snad rok!

    • nelze preferovat připojení k Wifi. Máme doma roader od O2 na který se mi telefon připojuje při příchodu do domu, avšak v patře má taky signal, jenže AirPort (který je v patře, v poschodí) má lepší a nepřepne se na něj. U O2 nechci snižovat výkonost (dosah) antény.

    test antutu 746321

    • nelze na seznam zprávy změnit rozlišení videa a jako strhnout si 10GB dat měsíčně už dvacátého prvního... nemam slov...
    • výdrž baterie nemohu zatím posoudit s GPS to jde velmi rychle
    • bordel (prach) pod přední čočkou jak se tam mohl dostat? V HK ani v PCE vám to nevyčistěj na počkání... nebo ano? Kde?
      Ještě jsem neměl možnost vyskoušet nové možnosti ve foťáku.

    Proč ma iphone X čočky pod sebou? Si myslim, že je to příprava pro 3d videa 🙂 snad

    Prosím o názory a případně o opravení omylů. Na hrubky se nedívat 🙂

    Jarda

    iOS 11 – pocity, triky, tipy atd. #8242

    Z pohledu „starého Jobsova Apple“ podle mne velký grafický fail, hlavně tučné písmo a mezery pod a nad, tohle prostě někdo nezvládl. AppStore a Kalendář - no to si snad dělají pr*** 🙂 Klávesnice na šířku - to je nějaká raná beta, ne? Historie volání je tučně proč??? Kulatá tlačítka v kalkulačce???
    Spousta bugů v zobrazení... Zcela postrádám původní eleganci systému - jednoduchý zcela čistý minimalistický design. Za tohle by je Steve nechal popravit na dvorku.
    Pozitivně bych hodnotil rychlost, nové funkce ovládacího centra (design mi nepřijde až tak ohavný), subjektivně rychlejší přepínání mezi Wi-Fi sítěmi i stabilnost připojení, synchronizace iMessage přes iCloud (konečně je vše všude)…
    No je vidět že je na tom potřeba ještě hodně zapracovat.

    iOS 11 – pocity, triky, tipy atd. #8243

    Do iPhone 8 Plus možná IOS 10.3.3. už nedostaneš. Ale mně na SE to šlape úplně v pohodě.
    Doporučuji všem restore přes DFU bez obnovy + synchro s iCloudem.

    iOS 11 – pocity, triky, tipy atd. #8244

    Petře: nejsem v tom sice zběhlej ale jestli si koupíš novej iphone 8 tak už bude mít v základu iOS 11 . A pravděpodobně nepujde nahrát iOS 10.3.3

    iOS 11 – pocity, triky, tipy atd. #8245

    Ta vydrz je vazne tragedie, to snad nejde jinak nazvat. Mam tyden iPhone 7, cili naprosto novy stroj a pres noc, kdy telefon jen 7 hodin lezi v klidu, se vybije 20% baterky. To je sileny, to je jeste horsi nez na 10.3.3.

    iOS 11 – pocity, triky, tipy atd. #8246

    Phantasma: to mas pravdu to neni v poradku aby pres nic takhle zmizela baterie. Mam iPhone 7 od ledna a zrovinka vcera jsem ho vytahoval z nabijecky v 21:45 a rano v 7:00 tam stale bylo 100%. Samozrejme jedu na 10.3.3

    iOS 11 – pocity, triky, tipy atd. #8247

    Phantasma píše:
    Ta vydrz je vazne tragedie, to snad nejde jinak nazvat. Mam tyden iPhone 7, cili naprosto novy stroj a pres noc, kdy telefon jen 7 hodin lezi v klidu, se vybije 20% baterky. To je sileny, to je jeste horsi nez na 10.3.3.

    Something is wrong - iOS 11, iP7 - ve 21:00 sundáno z nabíječky při 100%, ráno v 7:00 jsem měl 97% (zapnutá WiFi i BT, v noci asi 2× kontrola hodin).

    iOS 11 – pocity, triky, tipy atd. #8249

    iphone 7,mám ho týden, v úterý aktualizace na ios 11 a dnes ráno jsem ho musel restartovat kombinaći tlačítek, nereagoval na dotyk a nešel vypnout. na předchozím SE a 5s jsem neměl nikdy problém, tak sand to bude první verzí os.

    iOS 11 – pocity, triky, tipy atd. #8250

    Mega LOL, dnes vysel iOS 11.0.1 a chybu usporadani klavesnice v rezimu na sirku neopravuje. To snad neni mozny, ceho se jeste clovek nedozije.

    iOS 11 – pocity, triky, tipy atd. #8252

    Zlobí prosím někomu u nových Pages synchronizace? Staré měly volbu automatického stahování, ale nové nevidím ☹️ Musím vše z iPadu stahovat ručně do iPhone☹️ Děkuji za radu.

    iOS 11 – pocity, triky, tipy atd. #8253

    Zlobí prosím někomu u nových Pages synchronizace? Staré měly volbu automatického stahování, ale nové nevidím ☹️ Musím vše z iPadu stahovat ručně do iPhone☹️ Děkuji za radu.

Odpověď na: iOS 11 – pocity, triky, tipy atd.

celý text

.