Zavřít reklamu
  • Rada pred prodejem iPhonu #1595

    Zdravim, prosim poradte. Dnes budu prodavat svuj SE a budu kupovat Sedmicku. Chci se zeptat - Airpody jsou vazane jen na Apple ID? Jedna se mi o to, ze kdyz vymazu do tovarniho nastaveni svoje SE a budu chtit pripojit Airpody k nove Sedmicce, aby se mi to spojilo s iPhonem. Nerad bych videl nejakou chybovou hlasku typu - sluchatka jsou vazana na jiny iPhone a podobne. Co vse vypnout a vymazat pred prodejem iPhonu uz sem si procetl, ale s temi Airpods si nejsem v nicem jisty. Diky za radu borci. Osmicky me nepresvedcily, vezmu Sedmicku, ktera paradne zlevnila.

    Rada pred prodejem iPhonu #8173

    Nejsou, buď v klidu. Před připojením k novému telefonu je resetuj (podržet tlačítko na krabičce více než 15 vteřin - napřed bude dioda uvnitře blikat bíle, pak po těch 15 vteřinách 2x blikne oranžově a jak to bude zase svítit bíle pak můžeš tlačítko pustit a spáruješ je pak jako nové s novým telefonem - zavřít krabičku a poblíž telefonu otevřít.

    Rada pred prodejem iPhonu #8174

    Přesně tak tímhle se fakt netrap ani tak jak to popisuje adbernau tak to nemusíš dělat vázané to není , je to čistě jen spárované s bluetoth a můžeš to párovat s jakým koliv zařízením s kterým jen chceš 🙂 Jinak bejt Tebou tak nekoukej na cenu a jestli budeš přecházet z SE tak jdi rovnout do iPhone 8 to sklo za to stojí !!! pamatuju když jsem používal iPhone 4s tak ho mám do dnes a sklo nenese skoro žádné škrábance a to byl nošen bez obalu tak už jen pro tohle .

    Rada pred prodejem iPhonu #8175

    Tak nutně ten reset dělat nemusí, ale pak se to při prvním připojení hlásí cosi že "nejsou vaše sluchátka" (ale připojit to dovolí). Nevím jak je to pak s případným přejmenováním... ten reset zabere chvilku a má to jak nový 😀

    Rada pred prodejem iPhonu #8176

    To Petr Veverka - uz je pozde, uz jedu na iPhone 7. Osmicku ne-e, ten mi zabten priplatek nestal. To snad jedine, ze by nabijeci podlozka byla jiz v baleni s telefonem ..... jinak nenabizi Osmicka krom lepsiho CPU nic, co by stalo za vetsi investici ....

Odpověď na: Rada pred prodejem iPhonu

celý text

.