Zavřít reklamu
  • Nafukující iPhone 5 #1528

    uj problem zacal u displeje kdy se na nem zacaly objevivat divne baravne pruhy (jako kdyz zatlacite na displej kalkulačky tak se to divne zabarvi), nasledne mi prestalo fungovat home button. Ppte jsem si vsiml ze leva strana iphonu je celkem otevrena a pomalym tempem se rozšřuje. Zkusil jsem tuto uvolnenou stranu zatlacit na puvodni misto a uvedomil si, ze home button vubec neni poskozene jenom spatne reaguje z duvodu jak je tato strana vypoukla. ? Jak postupovat pri oprave, tedy jestli je mozna. A take kolik by asi stala.

    Nafukující iPhone 5 #8061

    Zřejmě se nafukuje baterka, tak urychleně vyměnit, mohla by i vybuchnout...

    Nafukující iPhone 5 #8062

    Ano v první řadě bych přístroj vypnul a vyndal baterii z přístroje , to zvládneš doma na koleni . Potom objednej novou. Akorát už nebudeš mít jistotu že vše bude fungovat jak má ale to už je na tobě jestli budeš chtít používat ohnutý telefon 😛 ale tu baterii odpoj co nejdřív

    Nafukující iPhone 5 #8063

    Ano, mohl by vybuchnout, ale páč je v ní skrytej terorista. Nenafukuje se baterka, ale břicho podvyživenýho vyčkávajícího teroristy. Je potřeba párátkem vyšťourat teroristu.

    Jo, je to baterka, je dobře ji vyměnit bez odkladů, ale doma na koleni asi těžko, pokud není k dispozici šroubováček pro iPhone šrouby. Výměna není složitá, s pomocí youtube je to za pár minut, ale samozřejmě je potřeba vzít v úvahu riziko poškození při manipulaci. Stačí chvilku googlit, ty případy existují i bez nafouklé baterie.
    Jinak, ve větších městech jsou rychloopravny, které to dělají na počkání. Bez zkušeností a bez šroubováku, nebo bez vrozené šikovnosti a šroubováku bych se do toho nepouštěl. Jinak není moc čeho se bát, jde jen o skládačku.

    Nafukující iPhone 5 #8064

    Dělal jsem to několikrát a pohoda, jestli nevadí poškrábání dvou milimetrů čtverečných, tak stačí zatlačit na šroubky špičatým nožem, vyřízne si svou drážku a máte šroubovák. V opravně by to stálo 1000 a používají stejné baterky jako mají třeba v TS Bohemia za 300... Mám to vyzkoušené 😀 vypadají stejně a vydrží tak jeden rok. Důležité je nepoškodit základní desku při páčení baterky, připevnit baterku třeba lepící páskou ať si tam nelítá a dobře zasunout všechny kabely aby všechno dobře fungovalo.

Odpověď na: Nafukující iPhone 5

celý text

.