Zavřít reklamu
  • Vyplatí se IPhone SE v roce 2019 #3669

    Dobrý den, chci se zeptat jestli si má cenu kupovat ještě IPhone SE. Protože je cenově nejdostupnější. Děkuji za odpovědi.

    Vyplatí se IPhone SE v roce 2019 #12461

    SE je ještě v seznamu podporovaných zařízení pro iOS 13, ale předpokládám, že je to poslední verze, kterou dostane. Z tohoto pohledu bych já, novej určitě nekupoval. Smysl by mělo poohlédnout se po bazaru.

    Vyplatí se IPhone SE v roce 2019 #12462

    Špatně položená otázka. Telefon není investice, takže se nikdy nevyplatí jeho pořízení. Spíš se ptej, jestli to má smyl. A to si myslím, že má. SE dostane iOS 13, takže na něm pojedeš bez obav minimálně 2 roky, pokud tedy nebude na SE i 14ka. A pořád ten telefon pojede krásně plynule a bude dělat přesně to co má, narozdíl od konkurenčního OS. Rychlost SE i kvalita fotek je i v dnešní době naprosto dostatečná. Nedávno jsem chvilku používal 6s, když jsem měl primární iphone na reklamaci a překvapilo mě, jak krásně funguje i po tolika letech od uvedení na trh.

    Vyplatí se IPhone SE v roce 2019 #12463

    Jestli teda můžu, tak já přešel z SE na 7. Trochu jsem se bál velikosti, protože ho pořád tahám v kapse u kalhot, ale můžu jen doporučit a SE bych už nechtěl. Jestli ti jde vyloženě o peníze, kup SE, on pojede dál i bez dalších aktualizací, ještě pár let. Jen se ti časem stane, že občas ňáká aplikace přestane být podporována.

    Vyplatí se IPhone SE v roce 2019 #12464

    Pokud Ti jde i kompaktní rozměry tak nemáš moc na výběr , jestli už jsi měl předtím možná 5s tak to je Ok pokud půjdeš z většího na menší tak to bude horší , ikdyž na druhou stranu já tenkrát na SE přecházet z honoru 5x a neměl jsem s tím problém. Nový asi nekupuj spíš nějakej bazar v super stavu .. chybu určitě neuděláš pokud to bude Tvůj provní mobil s iOS tak do toho jdi a v budoucnu přejdeš na něco lepšího/většího

    Vyplatí se IPhone SE v roce 2019 #12465

    Sama mám iPhone SE, můj první iPhone ale ne první věc s iOSem a můžu za sebe říct, že jsem spokojená. Kupovala jsem ho rok zpátky z obchodu Smarty.cz a za tu cenu, kterou jsem jej pořídila tam byly horší kusy, přitom ten můj má jen kapacitu na 85% a držím si ji pořád stejně.
    Jsem ráda za rozměry, fotky jsou dostačující jelikož po mobilech nepožaduji výkon jako dražší fotoaparát. Akorát s nynější verzí iOS 13 pociťuji jakési rychlejší vybíjení (z 80% na 1% za noc v době nepoužívání).

Odpověď na: Vyplatí se IPhone SE v roce 2019

celý text

.