Zavřít reklamu
  • Iphone 7 – Taptic engine nefunguje #3371

    Zdravím, potřebuji poradit ohledně haptického motorku v IP7. Je to asi 2 týdny co se mi telefon vykoupal, byl ve vodě asi 4 sekundy, každopádně po osušení vše fungovalo jak má. Ale zhruba čtvrt hodiny na to mi přestaly jet veškeré vibrace. Díval jsem se na net, všude psali, že voda odrovnala Taptic engine, a tak jsem si jeden objednal (mezitím jsem samozřejmě zkoušel jestli to není čistě SW chyba - nebyla). Dneska jsem se pustil do výměny motorku (jedná se o originální díl od Applu), avšak po výměně pořád nefunguje. A tak se chci zeptat, jestli někdo nevíte co s tím Předem díky za odpověď.

    Iphone 7 – Taptic engine nefunguje #12069

    Jelikož 7 má IP67 tak si nemyslím že by to poškodila voda.
    😉

    Iphone 7 – Taptic engine nefunguje #12070

    Matěj Vachta píše:
    Jelikož 7 má IP67 tak si nemyslím že by to poškodila voda.
    😉

    No, podle mého to musela sundat voda, protože zaprvé, byl ten telefon asi 3x na reklamaci, jednou to byl foťák a dvakrát baterka (tím chci jenom říct, že ta ochrana už zkrátka stoprocentní není), a když jsem teď měnil ten motorek, tak ten indikátor, co je na základní desce, a ukazuje jestli se tam voda dostala, byl celý červený - takže tam voda byla 😥

    Iphone 7 – Taptic engine nefunguje #12071

    Tak změna, zkusil jsem spustit diagnostiku iPhonu, a v režimu diagnostiky Taptic Engine funguje 😀 jdu zkusit obnovit celý systém a snad to pošlape.

    EDIT:
    Po obnově, nejede ani v režimu diagnostiky. Tak opravdu netuším co to může být. 😆

Odpověď na: Iphone 7 – Taptic engine nefunguje

celý text

.