Zavřít reklamu
  • Iphone 6s ios 12 #3327

    Ahojte som úplne nový používateľ Iphone mám svoj prvý Iphone 6s 16 gb čo sa týka Applu som nováčik a chcel by som sa spýtať jednu vec. Možno sa to tu už rozoberalo ale ospravedlňujem sa Vám nenašiel som nič také čo by sa podobalo na moju situáciu. Stále mi vyskakuje aktualizácia na ios 12 (koľko by mi zostalo po 16gb voľné miesto?) mám momentálne ios 10.3.3 ktorý bol v tom telefóne už danný a chcem sa spýtať keďže vôbec nemám skúsenosti s Apple aktualizáciami či tá aktualizácia je dobrá či sa mi nezníži výdrž batérie a tak ďalej. Chcem od Vás počuť názor a hlavú vec ktorú by som sa Vás chcel spýtať je ak by som si aktualizoval ios či by mi v mobile zostali predvolené pozadia myslím tapety či už statické alebo živé pozadia ktoré sa mi tak veľmi páčia a o ktoré by som nerád prišiel či sa tou aktualizácoiu nezmažú. Vopred Vám ďakujem za odpoveď.

    Iphone 6s ios 12 #11975

    Dobrý den, s volným místem nevím, nikdy jsem neřešil, ale myslím si, že by se to mělo držet na stejných hodnotách jako na ios 10, ohledně výkonu a baterky si nemůžu stěžovat, všechno běhá celkem plynule(názor z iPhonu SE). Naopak na XR se vše seká, padají aplikace a telefon se musí tak 1-2x denně restartovat, aby vůbec fungoval. Z mobilu by se vám nemělo nic smazat ani změnit. Chápu, že jsem vás o tom, že ios 12 funguje nepřesvědčil, ale je to prostě moje zkušenost.

    Iphone 6s ios 12 #11976

    Používám 6s s poslední aktuální verzí iOS a naprosto bez problémů a řekl bych, že je i svižnější.

    Iphone 6s ios 12 #11977

    Dobre ďakujem Vám za pomoc dúfam že sa mi tie statické pozadia alebo živé pozadia nezmažú pretože ako som videl na videách tak sa tam tie pozadia v telefóne nahradili pozadiami ios 12 takže neviem.

    Iphone 6s ios 12 #11978

    Nahradia sa tými z ios 12 - ale vieš si ich dodatočne stiahnúť z internetu

    Iphone 6s ios 12 #11979

    Aha dobre ďakujem takže podľa Vás je určite lepší ako ios 10.3.3 ?? pretože čo som čítal tak na 11 všetci nadávali a ospevovali zlatú 10.3.3 takže neviem sa rozhodnúť.

    Iphone 6s ios 12 #11980

    Dobry vecer, ja mam zase taky problem ze mi nechce aktualizivat ios 12... vzdy mi tam vyskoci kolonka kde je ze nie som pripojena na intermet pricom som, v pripojeni nie je problem

Odpověď na: Iphone 6s ios 12

celý text

.