Zavřít reklamu
  • Bakalářská práce #3191

    Dobrý den, mám trochu netradiční dotaz. Psal jsem bakalářskou práci na brand management ve firmě Apple a k obhajobě mi byly stanoveny dvě otázky: V roce 2016 byl Apple nejhodnotnější značkou světa. Jak si v kontextu této mimořádně hodnotné značky vysvětlujete skutečnost, že řada vývojářů stále nenabízí instalátory aplikací i pro produkty z rodiny Apple? Co považujete za slabé místo značky Apple? O Apple jsem se něco dozvěděl, takže určitou představu mám, ale rád bych se zeptal i zde, kde se pravděpodobně vyskytují ti největší fanoušci značky. Děkuji za jakékoliv odpovědi.

    Bakalářská práce #11700

    Slabé místo značky ? Myslím že cenová politika. Další slabé místo Tim Cook. Je to na dlouhé povídání. Ano Apple byl nejhodnotnější značkou světa, proč tomu tak není je jednoduché , chybí tam ten WOW efekt který známe z dřívějška, naposled jsem ho zažil při představení Airpods. Ani posledníma Apple Watch se tento efekt nedostavil. Jo pěkný jsou , to je tak celý ale to je málo . Apple prostě vydává modely nesmyslně , bez nějaké velké námahy s ničím extra s čeho by si sedl člověk na zadek. Dle mého byl super iPhone X a myslím že absolutně zbytečné bylo přicházet s iPhonem Xs a Xs Max . Když už tak se měl pustit do světa pouze iPhone Xr s rozumnější cenovkou nebo iPhone SE2. Těch jejich přešlapů je už příliš. Třeba i MacBook Air sice super zařízení ale zas zabité cenovkou!

    Bakalářská práce #11701

    The American Express card needs to be confirmed online. In this discussion, we will let you know how to do it and what are the uses for doing it. The american express confirmcard process will take 5 to 10 minutes of time.

    Bakalářská práce #11702

    Nejlepsi na tom je, ze pres delku to neni nikterak nudne, ale dovolil bych upozornit na jendu chybu pokud ovsem se nemylim ja. Nema byt ten tank kde pises JS-6 tankem JS-7 ?

Odpověď na: Bakalářská práce

celý text

.